05.06. Onneksi olkoon: Sulevi | Palaute

Vuosaaren kirkko

Messu Vuosaaren kirkossa | Uskon perustus

Vuosaaren seurakunta

10.11.2019 klo 11:00 - 12:00 Vuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, 00980 Helsinki

Tervetuloa messuun Vuosaaren kirkkoon sunnuntaina 10.11. klo 11. Liturgia Samuel Paananen, saarna Tiina Ahonen, musiikki Eeva Jurmu ja Vuosaari kuoro. Päivän aiheena on uskon perustus.

Ajasta aikaan sinä uudistat kirkkosi.

Jumala ei unohda kansaansa, vaan antaa kirkolleen uudistumisen aikoja ja ihmisiä.

Rukous: Pyhä, kaikkivaltias Jumala. Sinä olet väkevyytemme ja voimamme. Anna meidän luottavaisesti jättäytyä lupaustesi varaan. Herätä sydämessämme uskoa ja rohkaise mielemme.

Evankeliumi: Joh. 4: 46-53

Kapernaumissa oli kuninkaan virkamies, jonka poika oli sairaana. Kuultuaan Jeesuksen tulleen Juudeasta Galileaan hän lähti Jeesuksen luo ja pyysi, että tämä tulisi parantamaan pojan, joka oli kuolemaisillaan. Jeesus sanoi hänelle: ”Te ette usko, ellette näe tunnustekoja ja ihmeitä.” Mutta virkamies pyysi: ”Herra, tule, ennen kuin poikani kuolee.” Silloin Jeesus sanoi: ”Mene kotiisi. Poikasi elää.” Mies uskoi, mitä Jeesus hänelle sanoi, ja lähti. Jo kesken matkan tulivat hänen palvelijansa häntä vastaan ja kertoivat pojan parantuneen. Mies kysyi heiltä, mihin aikaan poika oli alkanut toipua, ja he sanoivat: ”Eilen seitsemännellä tunnilla kuume hellitti.” Silloin isä ymmärsi, että se oli tapahtunut juuri silloin, kun Jeesus sanoi hänelle: ”Poikasi elää”, ja hän ja koko hänen talonsa väki uskoivat Jeesukseen.