05.08. Onneksi olkoon: Salme, Sanelma | Palaute
Vuosaaren kirkko

Jumalanpalvelus Vuosaaren kirkossa | Itsensä tutkiminen

Vuosaaren seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli23.08.2020 klo 11:00 - 12:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliVuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, 00980 Helsinki

Kun katson itseäni, mitä näen? Tunnenko itseni, onko peilikuvani rehellinen, vai uskotteleeko se minulle jotain sellaista, mikä ei ole totta? Jumala, sinä kehotat minua katsomaan itseäni totuudenmukaisesti. Kun kohtaan itseni, ymmärrän, etten teoillani voi ansaita armoasi. Se on lahja, jonka annat minulle ansaitsematta. Jumala, en tiedä pystynkö itse katsomaan itseäni. Auta minua tutkimaan itseäni ja elämäntapaani.

Jumalanpalvelus Vuosaaren kirkossa

Tervetuloa jumalanpalvelukseen Vuosaaren kirkkoon sunnuntaina 23.8. klo 11. Liturgia ja saarna Tiina Ahonen. Päivän aihe on Itsensä tutkiminen.

Jumalanpalvelukseen voi toistaiseksi osallistua kokoontumisrajoituksen mukaisesti noin viisikymmentä henkilöä. Turvallisuudesta huolehditaan turvaetäisyyksin ja hygieniaohjein.

Kokoonnu kanssamme jumalanpalvelukseen television ja netin välityksellä

Jumalanpalvelus Vuosaaren kirkossa TV7 kanavalla sunnuntaisin klo 10. Ohjelmien tallenteet löytyvät seurakunnan Facebook ja nettisivuilta, sekä TV7 ohjelma-arkistosta.