05.06. Onneksi olkoon: Sulevi | Palaute

Vuosaaren kirkko

Isänpäivän konsertti Vuosaaren kirkossa

Vuosaaren seurakunta

10.11.2019 klo 17:00 - 18:00 Vuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, 00980 Helsinki

Isänpäivän konsertti sunnuntaina 10.11. klo 17 Vuosaaren kirkossa. Sirja Nironen, sello (J.S.Bach). Jousitrio: Elina Eirola, viulu, Liisa Rantala, viulu ja Timo Törmä, sello (Haydn ja Borodin). Olga Mäkinen, urut (J.S.Bach).

Sellisti Sirja Nironen on vapaan kentän sellisti, joka työskentelee tällä hetkellä Suomen Kansallisoopperassa ja tanssiteatteri Glims&Glomsin produktiossa "Kunnioitus - Respect" (Tuomo Railo 2019). Kuluvan syksyn muista produktioista mainittakoon Musethica-kamarimusiikkikiertue, KAIVOS-festivaali, sekä duo Janne Saksalan kanssa. Nironen on VERSOI Ensemblen, ÄÄNI-kollektiivin ja upouuden GARDEN-jazzyhtyeen jäsen, ja esiintyy myös useiden muiden yhtyeiden konserteissa.

Nironen on valmistunut Musiikin kandidaatiksi Berliinin Hanns Eisler -musiikkikorkeakoulusta Frans Helmersonin luokalta. Suomessa hänen opettajiaan ovat olleet Taru Aarnio, Hannu Kiiski, Arto Noras ja Martti Rousi. Nironen on voittanut 3. palkinnon ja Yleisradion erikoispalkinnon Turun sellokilpailuissa 2018. Käytössään hänellä on Suomen Kulttuurirahaston ystävällisesti myöntämä Albert Jacquot -sello.