05.12. Onneksi olkoon: Selma | Palaute
Vartiokylän seurakunta

Valon polku - jouluinen vaellus Puotilan kappelin ja kartanon pihapiirissä 7.12. - 6.1.

Vartiokylän seurakunta

19.11.2020, 10:57 /  päivitetty 04.12.2020, 10:21
Jouluilmeen mukainen kuvituskuva, jossa on tummalla kynttiläkuosilla koristellulla taustalla muutama vihreä joulukuusi ja lumihiutale

Tule virittäytymään joulunaikaan joulupolulle Puotilan kappelin ja kartanon pihapiiriin. Polku alkaa Puotilan kappelilta, osoite on Puotilantie 5.

Polku johdattaa sinut matkalle joulun tunnelmiin kuuden rastin kautta. Kullakin rastilla on oma, ensimmäisen joulun tapahtumiin liittyvä teemansa. Teemat liittyvät myös omaan aikaamme ja niiden tarkoitus on herättää keskustelua, kysymyksiä, muistoja ja uusia ideoita.

Rasteilla voit myös laulaa teeman mukaisen joululaulun. Sanat löytyvät rasteilta, ja peremmälle tunnelmaan pääset, kun aktivoit älypuhelimella QR-koodin.

Polun kuusi rastia löydät seuraamalla oheiseen karttaan merkittyä, numeroitua reittiä. Päätepiste löytyy Puotilan kartanolta, jossa voit kartanon aukioloaikoina 22.12. asti käydä nauttimassa lämpimän kupposen ja kahvileivän 5 € hintaan viimeiseltä rastilta löytyvällä koodilla.

Säilytäthän polulla kulkiessasi riittävät turvavälit. Suosittelemme maskin käyttöä ja kaikinpuolista hyvää hygieniaa. Kiitos, kun vaellat polulla vastuuntuntoisesti ja muut huomioiden.

Valon polku on avoinna 7.12.2020-6.1.2021.

Piirretty kartta Valon polusta Puotilan kappelin lähimaastossa