24.09. Onneksi olkoon: Alvar, Auno | Palaute
Vartiokylän seurakunta

Syksyn kerhokausi puolivälissä!

Vartiokylän seurakunta

23.10.2019, 11:50 /  päivitetty 23.10.2019, 11:58
Syyskauden kerhot pyörivät vielä marraskuuhun asti ja melko moni kerho on täynnä, Voit kuitenkin kysellä vapaita paikkoja kesken kauden.

Kerhoissa on riittänyt naurua ja hulinaa alkukaudesta! Kokkikerhojen herkkuja on nautittu, sporttisissa kerhoissa on pelailtu ja tsempattu kavereita ja askartelemaankin on päästy askartelukerhoissa sekä kepparikerhossa.

Syyslomalla kerhot lomailivat myös ja nyt palaamme taas arkeen myös kerhojen osalta. Kerhokausi jatkuu vielä marraskuun loppuun eli viimeinen kerhokerta on kerhopäivästä riippuen joko 26., 27. tai 28.11. Halutessaan kerholainen voi jatkaa samassa kerhossa, jos kerhonohjaajat jatkavat kerhoa keväällä. Tieto kerhon jatkumisesta tulee kerhokauden lopulla marraskuussa. Huoltaja saa tästä vielä kyselyviestin, johon toivomme vastausta.

Jos lapsi, joka ei vielä ole kerhossamme, toivoisi pääsevänsä kerhoon, on mahdollista kysellä kesken kauden vielä vapaita kerhopaikkoja ottamalla yhteyttä Emilia Perkiöön, p. 050 380 2037 / emilia.perkio@evl.fi.

Alla näet syksyn kerholukujärjestyksemme.

Maanantain perhekerho on kaikille avoin eikä sinne tarvitse etukäteen ilmoittautua. Keskiviikon Kristallit-lapsikuorosta vastaa kanttori Hanna Kakkonen, p. 050 380 2027 / hanna.kakkonen@evl.fi.