29.06. Onneksi olkoon: Pekka, Petri, Petra, Petteri, Pietari, Pekko | Palaute
Vartiokylän seurakunta

Kirjepyhis käynnissä Vartiokylän seurakunnassa

Vartiokylän seurakunta

24.01.2022, 10:23
Päkä-lammas, jolla kirjekuori vierelllä. Teksti Kirjepyhis.

Oletko ollut itse pyhäkoululaisena omassa lapsuudessasi? Pyhäkoulutoiminta on vähentynyt viime vuosina hurjasti eri seurakunnissa. Vartiokylän seurakunnassa on pidetty kokoontuvaa pyhäkoulua viimeksi vuonna 2010. Syksyllä 2021 herättelimme pyhäkoulutoimintaa uudelleen ja käynnistimme kirjepyhiksen.

Lähetämme kirjepyhäkoululaisille n. 6-7-kertaa vuodessa pyhäkoulumateriaalit kotiin postitse lapsen omalla nimellä varustetussa kirjekuoressa. Kirjepyhis on kiva paketti kotona oman aikuisen kanssa tehtäväksi - on katseltavaa, kuunneltavaa ja puuhailtavaa yhdessä. Materiaalien teemat on valittu lapsille sopiviksi ja haluamme niiden avulla tukea kotien kristillistä kasvatusta. Kirjepyhis on maksuton.

Voit ilmoittaa lapsesi mukaan laittamalla sähköpostia seurakunnalle vartiokyla.srk@evl.fi. Laita viestin otsikoksi Kirjepyhäkoulu, viestissä on hyvä olla lapsen nimi, osoite ja syntymävuosi.

PS. Olisitko innokas vapaaehtoinen toteuttamaan kanssamme kirjepyhäkoulua? Autamme, opastamme ja teemme kirjeitä mielellämme yhdessä sinun kanssasi. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä varhaiskasvatuksenohjaaja Heli Niemiseen. heli.m.nieminen@evl.fi / 09 2340 6433