02.06. Onneksi olkoon: Venla | Palaute

Vartiokylän seurakunta

Miesten toimintaryhmä (Peruttu toistaiseksi!)

Vartiokylän seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli27.05.2020 klo 13:00 - 16:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliPuotilan kappeli, Puotilantie 5, 00910 Helsinki, Vartiokylän kirkko, Kiviportintie 5, 00950 Helsinki

Vartiokylän seurakunta järjestää yhteistyössä Puotilan Omakotisäätiön kanssa säännöllisesti kokoontuvaa miesten toimintaryhmää. Syksyllä 2019 perustettu ryhmä jatkaa keväällä kokoontumisiaan joka toinen (parillisten viikkojen) keskiviikko. Ryhmä on mahdollisuus yhdessä tekemiseen ja olemiseen esimerkiksi pelaillen, ulkoillen ja kiinnostavista teemoista keskustellen. Kaikki miehet ikään tai taustaan katsomatta ovat tervetulleita suunnittelemaan ja toteuttamaan ryhmää omannäköiseksi.

Ryhmän "kotipesä" sijaitsee Omakotisäätiöllä, osoitteessa Puotilantie 3. Kokoontumispaikat sovitaan kuitenkin kävijöiden toiveiden ja yhteisten teemojen mukaan. Ryhmä starttaa 8.1. Vartiokylän kirkolla biljardinpeluun merkeissä. Ryhmästä kertovat lisää Birgitta Bakker (birgitta.bakker@omakotisaatio.fi) ja Kirstiina Hanhirova (anna-kristiina.hanhirova@evl.fi).