Etusivu > Uutiset ja tapahtumat > Uutiset > 2016 > 06 >

Paavalinkirkko muuttuu jättimäiseksi EM-kisastudioksi

Paavalinkirkko muuttuu jättimäiseksi EM-kisastudioksi

22.06.2016 14:58 / päivitetty 01.07.2016 13:21

Paavalin seurakunta ja Radio City kutsuvat kaikki Futiskirkkoon! Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä seuraamaan jalkapallon EM-kisojen välieräottelua kauniissa Paavalinkirkossa Vallilassa keskiviikkona 6.7.2016 ja torstaina 7.7. Tapahtumat alkavat kello 21 Futisehtoollisella ja itse pelit pyörähtävät käyntiin kello 22.

Tapahtumia isännöivät Radio Cityn oma urheiluhullu Juha Valvio ja televisiostakin tuttu seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala.

Illan aikana otetaan yhteys Radio Cityn studioon ja kuullaan asiantuntijoiden kommentteja pelistä. Ensimmäisen välierän kommentaattoreiksi on vahvistettu eläkkeellä oleva piispa, armoitettu sanankäyttäjä sekä jalkapallomies Wille Riekkinen sekä entinen huippujalkapalloilija Mika Aaltonen, joka ensimmäisenä suomalaisena pelasi Italian Serie A:ssa.

Toista välieräottelua on mahdollista seurata Paavalinkirkossa torstaina 7.7. Futisehtoollista vietetään edellisillasta tuttuun tapaan kello 21 alkaen, ja toista EM-finalistia jännitetään kello 22 alkaen. Kommentaattoreina Helsingin Sanomissa pitkään päätoimittajana ollut Reetta Meriläinen ja Marianne Miettinen, alle 18- ja 19-vuotiaiden naisten jalkapallomaajoukkueiden valmentaja.

"Futiksella ja kirkolla on samanlainen piirre: ne luovat yhteisön, jossa ollaan samaa joukkuetta voiton ja tappion hetkellä. Yksi kaikkien ja kaikki yhdentoista puolesta. Elämä on joukkuepeliä", kommentoi itsekin jalkapallofaniksi tunnustautuva Kanala.

Futiskirkon ovet ovat avoinna kaikille!

#futiskirkko #futisehtoollinen


Lisätietoja:
Reeta Koskinen, vastaava tuottaja, Bauer Media,
reeta.koskinen@bauermedia.fi, p. +358 40 681 54 81

Kari Kanala, kirkkoherra, Paavalin seurakunta, kari.kanala@evl.fi, p. +358 50 433 98 98