Etusivu > Uutiset ja tapahtumat > Uutiset > 2015 > 11 >

Riemulaulut tekevät hyvää!

Riemulaulut tekevät hyvää!

11.11.2015 09:42

Kallion kirkossa, Itäinen papinkatu 2, on perjantaina 20.11. kello 18 ainutlaatuinen musiikkijumalanpalvelus, jossa huippuartistit tulevat mukaan tekemään hyvää. Esiintyjinä mm. Diandra, Ville Pusa, Ida Elina, Jippu sekä gospelkuoro Higher Ground.

House-bandia vetää Joonatan Rautio ja puheesta vastaa muun muassa kirkkoherra Teemu Laajasalo.

Tapahtuman yhteydessä ja ympärillä kerätään rahaa kodeistaan paenneille perheille. Ugandassa on nyt noin 600 000 pakolaista ja uusia tulee jatkuvasti. Apu perheille Ugandassa ja muualle välitetään Kirkon ulkomaanavun kautta.

Tilaisuus toteutetaan Kallion seurakunnan, Kirkon tiedotuskeskuksen, Yle TV1:n ja Kirkon ulkomaanavun yhteistyönä. Tilaisuudessa tallennetut laulut, musiikki ja puheet ovat katsottavissa televisiojumalanpalveluksissa adventtina 29.11.2015 sekä loppiaisena 6.1.2016.

Tervetuloa laulamaan, kuulemaan ja kokemaan. Ole mukana muuttamassa maailmaa paremmaksi. Koska tilaisuus televisioidaan, toivotaan yleisön olevan paikalla viimeistään 17.45.

Diandra, Ville Pusa, Ida Elina, Jippu ja Higher Ground ovat mukana Kallion kirkossa musiikkijumalanpalveluksessa, jossa kerätään varoja pakolaisten auttamiseksi Ugandassa.