Etusivu > Uutiset ja tapahtumat > Uutiset > 2014 > Lokakuu >

Kampin Narinkkatorilla tehdään hyvää

Kampin Narinkkatorilla tehdään hyvää

22.10.2014 08:00 / päivitetty 22.10.2014 09:28

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys on 27.–31.10. Kampin Narinkkatori muuttuu tuolla viikolla Hyvän tekemisen toriksi, jossa voi äänestää, piipahtaa kahville ja nauttia vaihtuvasta ohjelmasta.

Tapahtumaviikko käynnistyy maanantaina 27.10. kello 17 alkaen, kun Helsingin piispa Irja Askola ja nuoret poliitikot kertovat, miksi kannattaa äänestää seurakuntavaaleissa. Myös seurakuntien vapaaehtoistyö esittäytyy.

Maanantaina voi osallistua Usko hyvän tekemiseen -tekstin muodostamiseen Narinkkatorilla.

Keskiviikkona 29.10. Narinkkatorilla pidetään Kalsarikeräys kodittomille. Monella asunnottomalla on vain yksi kerrasto, ja lisää tarvitaan. Diakoniatyöntekijät keräävät uusia, käyttämättömiä alusvaatteita, alushousuja, pitkiä kalsareita, aluspaitoja, kerrastoja, sukkia, pipoja ja lapasia miehille ja naisille kello 12–19. Hygieniasyistä keräykseen otetaan vain käyttämättömiä alusvaatteita. Lahjoituksia voi samalla viikolla tuoda myös Kampin kappeliin, jos ei ehdi keskiviikkona. Ruotsinkielisille on tarjolla diakoniatreffit Johanneksen seurakunnan diakoniatyöntekijöiden kanssa kello 13–16.

Torstaina 30.10. Narinkkatorilla toimii kirkon perheneuvontakioski, jonne voi piipahtaa yksin tai kaksin. Myös seurakuntien erityisnuorisotyön Snellun bussi on paikalla.

Narinkkatorin ohjelma huipentuu perjantaina 31.10. Töölön seurakunnan järjestämään pop-up-nuorteniltaan. Perjantaina myös Suomen Lähetysseura esittelee toimintaansa.

Narinkkatorilla, Kannelmäen kauppakeskus Kaaressa, Itiksessä ja Malmintorilla järjestetään ennakkoäänestys 27.–31.10. kello 12–19. Kaikki Helsingin hieman yli sata ennakkoäänestyspaikkaa löytyvät verkosta helsinginseurakunnat.fi/vaalit tai seurakuntavaalit.fi .