Etusivu > Uutiset ja tapahtumat > Uutiset > 2014 > Heinäkuu >

Suviradio soi elokuuhun asti

Suviradio soi elokuuhun asti

11.07.2014 14:17 / päivitetty 11.07.2014 14:27

Suviradion ohjelma jatkuu vielä elokuun alkuun asti.

Suviradion kesä on ollut hieno. Mukaan on mahtunut mielenkiintoisia haastatteluita, jännittävissä paikoissa vierailua ja vino pino videoita. Ohjelmaa on tulossa vielä runsaasti, sillä musiikki ja ohjelma raikaavat verkossa sunnuntaihin 3.8. asti. Seuraavien kahden viikon aikana Suviradio tutustuu esimerkiksi muusikko Elias Kaskiseen, Korkeasaaren eläintarhaan ja siihen, mitä kala-symboli auton perässä tarkoittaa.

Pikkuhiljaa on tullut aika päästää toimitusporukka kesäloman viettoon. Vaikka toimittajat ponkaisevatkin kesälaitumilleen, Suviradiossa ohjelma jatkuu elokuun alkuun asti. Ainoa muutos on keskipäivien juonnettujen lähetysten loppuminen. Perjantai-iltainen Toivotaan Parasta -toivekonsertti jatkaa kuitenkin entisellä paikallaan.

Suviradiota voi fiilistellä vaikka ympäri vuoden, sillä osoitteesta www.suviradio.fi löytyvät kaikki tänä kesänä tuotetut videot sekä parhaat palat radion toimitetuista jutuista.

Suviradio on aktiivinen myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Kesäisiä kuvia ja viestejä voi lähettää edellä mainituissa hashtagilla #suviradio. Palautetta, musiikkitoiveita ja muuta mukavaa voi lähettää osoitteeseen: suviradio@evl.fi.

Koko Suviradion väki haluaa toivottaa rentouttavaa loppukesää kaikille.

Suviradiosta saa nauttia vielä 3.8. asti.