Etusivu > Uutiset ja tapahtumat > Uutiset > 2014 > Kesäkuu >

Suviradio puksuttaa eteenpäin

Suviradio puksuttaa eteenpäin

09.06.2014 13:03 / päivitetty 19.06.2014 14:52

Suviradio on ottanut hienon startin kesään.

Uusi, Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijoista muodostettu, toimitusporukka on päästetty irti, ja ohjelmaa syntyy vauhdilla. Radion tarjonta näyttää ja kuulostaa monipuoliselta.

Mitä kuuluu, gospel? -ohjelmassa on tällä viikolla vieraana nouseva, nuori, helsinkiläinen rap-artisti Biniyam. Biniyamin valitsemasta kesämusiikista pääsee nauttimaan myös maanantaisessa Mun lista -ohjelmassa. Keskiviikkona Suvi suloisessa pitkän näyttelijäuran tehnyt Maija-Liisa Peuhu paljastaa kesämuistojensa lisäksi, miten hän liittyy Uusi lastensairaala -hankkeeseen. Perjantai-iltaan virittämisestä vastaa Toivotaan parasta -toivekonsertti, joka soittaa parasta kesämusiikkia. Musiikkitoiveita voi lähettää toimitukselle pitkin viikkoa.

Suviradio tarjoaa raikasta kesämusiikkia ja ohjelmaa kesän iloksi viikon jokaisena päivänä, ilman kiusallisia mainoskatkoja.

Suviradiota voi kuunnella osoitteessa www.suviradio.fi tai TuneIn:ssä. Suviradio löytyy myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. Kesäisiä kuvia ja viestejä voi lähettää edellä mainituissa #suviradio. Palautetta, musiikkitoiveita ja muuta mukavaa voi lähettää osoitteeseen suviradio@evl.fi. Suviradio jatkaa läpi kesän 3.8. asti.

Lisätietoja: www.suviradio.fi.