Etusivu > Uutiset ja tapahtumat > Uutiset > 2014 > Toukokuu >

Suviradio kuulostaa kesältä

Suviradio kuulostaa kesältä

23.05.2014 10:22 / päivitetty 04.06.2014 08:34

Kesän varma merkki, Toivontuottajien Suviradio, herää talviuniltaan tiistaina aamupäivällä 27. toukokuuta.

Suviradio on suositun Jouluradion pikkusisko: eräänlainen koelaboratorio, jossa kokeillaan rohkeasti uutta. Suviradio on verkkoradiota, nettivideoita ja sosiaalista mediaa yhdistelevä verkkomedia nykyisten ja entisten rippikoululaisten asialla.

– Päiväsaikaan kanavalla soi rippikouluikäisille räätälöity, tuoreen hittimusiikin repertuaari, jota ei muilla radioasemilla vielä soiteta. Iltaa kohden tarjonta rikastuu menneiden vuosikymmenien helmillä. Musiikissamme kohtaavat Punaisen laulukirjan klassikot, Calvin Harrisin Summer ja Kasmirin Vadelmavene, lupaa Suviradion musiikkipäällikkö Jani Kareinen.

Tänä kesänä Suviradiossa keskitytään erityisesti ajankohtaisuuteen ja uutuutena on nettivideosarjojen runsas kirjo. Hetkessä eletään erityisesti arkipäivisin kello 12–14 juonnetuissa radiolähetyksissä. Tuttuun tapaan Suviradio toteutetaan yhteistyössä Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa.

– Haluamme olla läsnä siellä, missä nuoret liikkuvat. Siksi Suviradio panostaakin tänä kesänä entistä enemmän some-aktiivisuuteen ja kuulijoiden huomiointiin. Perjantai-illat vietetään Toivotaan parasta -toivekonsertin parissa 6. kesäkuuta alkaen, sanoo tuottaja Ida-Liina Huurtela.

Suviradio löytyy osoitteesta www.suviradio.fi . Kesäisiä kuvia ja viestejä voi lähettää Facebookista, Twitteristä ja Instagramista #suviradio. Palautetta, musiikkitoiveita ja muuta mukavaa voi lähettää osoitteeseen suviradio@evl.fi. Suviradio jatkaa läpi kesän 3.8. asti.

Vuokko Hovatan tähdittämän uuden tangovetoisen Suvivirsi-videon voi katsoa myös Suviradion facebook-sivujen kautta: www.facebook.com/suviradio . Vuokko Hovattaa ja Idols-voittaja Martti Saarista voi kuulla myös tiistaina 27.5. Stadin Suvivirsi -tapahtumissa Narinkkatorilla kello 17 ja 19.

Toivontuottajat on pääkaupunkiseudun seurakuntien sähköisen median toimitus.