11.08. Onneksi olkoon: Sanna, Susanna, Sanni, Susanne | Palaute
Koko Helsinki

Videokirkko Malmin kirkosta sunnuntaina 19.7. klo 10 – katso
lähetys täältä

18.07.2020, 16:08
Voit osallistua videokirkkoon joko täällä nettisivulla tai Malmin seurakunnan Facebook-sivuilla. Kyseessä on nauhoitus – voit myös tulla kirkkoon paikan päälle pidempään messuun.
Lähikuvaa tummasta merenpinnasta, johon auringonsäteet osuvat. Kuvan päällä valkoisella teksti Videokirkko sunnuntaina 19.7. klo 10 sekä alalaidassa Malmin seurakunnan logo.

Päivä on 7. sunnuntai helluntaista, ja aiheena on rakkauden laki. Päivän tekstit puhuvat Jumalan tahdon täyttämisestä.

Saarnassa pappi Anni Paukkala-Toivonen pohtii mm. erilaisiin kupliin asettumista. Omaan kuplaan kuuluu helposti ihmisiä, jotka elävät samassa kokemuspiirissä. Mutta kuinka rakastaa niitä, jotka eivät omaan kuplaamme mahdu. Entä niitä, joiden mielipidettä, asennetta tai elämäntapaa emme jaa.

19.7. videokirkosta vastaavat pappi Anni Paukkala-Toivosen ohella pappi Anni Punkka, muusikko Lissu Elenius, kanttori Timo Olli ja suntio Seija Hulkkonen. Videotuotannon toimittajina Ville Talola ja Samuli Suonpää.

Jaak. 2:8–13

Jos te noudatatte lain kuningaskäskyä niin kuin se Raamatussa on: »Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi», te teette oikein. Mutta jos te erottelette ihmisiä, te teette syntiä, ja laki osoittaa teidät rikkojiksi. Sillä se, joka muuten kaikessa noudattaa lakia mutta rikkoo sitä yhdessä kohdassa, on syypää kaikilta kohdin. Hän, joka sanoi: »Älä tee aviorikosta», sanoi myös: »Älä tapa.» Vaikka siis et teekään aviorikosta, olet lainrikkoja, jos tapat. Vapauden lain mukaan teidät tuomitaan; pitäkää se mielessänne, mitä puhutte tai teettekin. Joka ei toista armahda, saa itse armottoman tuomion, mutta joka armahtaa, saa tuomiosta riemuvoiton.