01.10. Onneksi olkoon: Rauno, Rainer, Raine, Raino | Palaute
Koko Helsinki

Vapaaehtoistehtäviä avoinna: tule toteuttamaan huippusuosittua Family Thursdayta tai ohjaamaan pyhäkoulua!

Oulunkylän seurakunta

08.01.2020, 09:22
Tehdään perheiden tapahtumat yhdessä -banneri

Intohimoinen yhdessä tekijä, Family Thursday etsii sinua!

Family Thursday on Oulunkylän alueen perheiden ideoima kokonaisuus, jossa arki, luovuus, perheiden tuki ja rento meininki yhdistyvät. Ilta järjestetään kerran kuukaudessa Maunulan kirkolla, Metsäpurontie 15, klo 17-19.

Iltaa järjestävät seurakunnan työntekijät, sekä vapaaehtoiset perheet lastensa kanssa. Ilta sisältää yhdessä ruokailua, liikkuvan kirkkohetken, lasten omaa ohjelmaa ja aikuisille keskustelua iltateellä vanhemmuuden eri teemoista. Etsimme joukkoomme keittiövahvistusta. Sinun ei tarvitse olla gourmet kokki, riittää kunhan soppakauha pysyy kädessäsi. Kiva, jos sinulla on hygieniapassi, mutta mukaan pääset myös ilman sitä.

Kevään 2020 illat toteutetaan 30.1, 27.2, 26.3, 23.4 ja 14.5.

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi yhteen iltaan kerrallaan tai koko kevätkaudeksi.

Ilta sisältää kaksi vuoroa, joista voi valita:

1) Soppavuoro klo 15-17

Soppavuoro sisältää vihannesten pilkkomista ja helpon sopan keittämistä valmiista ohjeesta, noin 50 hengelle. Soppatarvikkeet ja ohje ovat kirkolla valmiina. Soppavuoroon kuuluu myös tarjoilupöydän kattaminen ennen ruokailua. Iltaan osallistuvat perheet kattavat myös pöytää eli tähän vuoroon riittää 1 hlö/ilta. Vuoron jälkeen voi osallistua illan ohjelmaan.

Onko sinulla ideoita hyvistä ja helpoista kasviskeitoista? Voit myös vaikuttaa illan tarjoiluun ideoimalla soppaohjeen etukäteen tapahtumatiimimme yhteyshenkilön kanssa ja hyödyntää saamaamme ruokahävikkiä sopan keitossa. Tuo ideasi, vaikuta ja tee hyvää!

2) Tiskitalkoot klo 17.30 - 19.30

Tiskitalkoissa tiskit huuhdellaan ja pestään nopeassa pesukoneessa. Puhtaat astiat asetetaan kaappiin. Salin pöydät pyyhitään ja roskat viedään roskakatokseen. Mahdollisesti yli jäänyt soppa ja muu ruoka pakataan rasioihin jaettavaksi kaikille. Homma hoituu parhaiten, jos talkoovuorossa on 2 hlöä/ ilta. Ennen talkoita voi tulla syömään.

Keittiöön, laitteisiin ja ruuan valmistukseen perehdytetään paikan päällä. Vapaaehtoisille on tarjolla myös ruoka ja iltatee. Illasta jää myös ruokaa kotiin vietäväksi talkoolaisille. Kauden viimeisessä Family Thursday- tapahtumassa vapaaehtoisille jaetaan kiitoslahjat. Yhdessä tekeminen on parasta!

Lisätiedot ja yhteyshenkilö:

Mirva Keski-Vähälä, mirva.keski-vahala@evl.fi, 046 9211235

Tule ohjaamaan pyhäkoulua keväällä 2020!

‍Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan pyhäkoulutoimintaa Oulunkylän seurakuntaan! Pääset tekemään sinun näköistä ja oloista pyhäkoulua. Ovet ovat auki mihin vain! Hyvä, jos sinulla on valmiiksi osaamista, mutta voit tulla myös ensikertalaisena ja opastamme alkuun.Voit aloittaa oman uuden pyhäkoulun tai tulla mukaan ohjaamaan jo toimivaa pyhäkoulua yhdessä toisten ohjaajien kanssa. Voit olla vain kerran mukana tai osallistua koko kevääksi toimintaan. Pääosin pyhäkoulumme toimivat jaksopyhäkouluina osan kaudesta.

Pidämme perehdytystilaisuuden Oulunkylän kirkolla keskiviikkona 15.1.2020 takkahuoneessa. Tervetuloa!

Erityisesti haluaisimme tekijöitä iltaperhepyhäkouluun Käpylän kirkolle. Kokoonnumme keskiviikkoisin maaliskuulta alkaen keskiviikkoisin kello 17.30-18.30. Tule ensin ohjaamaan kanssamme ja sen jälkeen voit päättää haluatko ohjata itsenäisesti.

Lisätietoja:

lastenohjaaja Anna Hjelt-Jauhiainen, anna.hjelt-jauhiainen@evl.fi