23.09. Onneksi olkoon: Mielikki, Minja, Miisa | Palaute
Koko Helsinki

Tule mukaan kirkkokuoroon!

Munkkiniemen seurakunta

07.09.2021, 13:09 /  päivitetty 07.09.2021, 13:41
Munkkiniemen seurakunnan kirkkokuorossa saa laulaa ilolla ja sydämellä - rennosti ja elämänmakuisesti sekä samalla tavoitteellisesti ja hioen. Kaikki laulajat ovat tervetulleita aiemmasta kokemuksesta riippumatta!
Urkupillit. Kuva Andrew Martin, Pixabay

Meillä on mahtava porukka erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä, joten tule mukaan juuri sellaisena kuin olet ja nauti yhdessä olemisen ja yhdessä musisoimisen riemusta! Kuoron ohjelmisto on klassista ja kevyttä kirkkomusiikkia.

Olet tervetullut mukaan aloittamaan tai kokeilemaan kuorossa laulamista. Miesääniä voisi joukossamme olla lisääkin. Tällä hetkellä kuorossa laulaa yli kolmekymmentä laulajaa, joten pääset helposti mukaan suureen joukkoomme. Ei koelaulua, osallistua voi aiemmasta laulutaustasta riippumatta. Otathan etukäteen yhteyttä kuoronjohtajaan, Munkkiniemen seurakunnan kanttoriin Hanna-Maria Valveeseen, jos olet kiinnostunut osallistumisesta.

Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 18.00-19.30 Munkkivuoren kirkossa. Laulamme pääsääntöisesti kaksi-kolmiäänisesti. Kuoro esiintyy keskimäärin kaksi kertaa syksyllä ja kaksi kertaa keväällä, riippuen hiukan ohjelmistosta ja seurakunnan tapahtumista.

Yhteydenotot: hanna-maria.valve@evl.fi tai 050 411 9161.