26.01. Onneksi olkoon: Joonatan | Palaute
Koko Helsinki

Temppeliaukion kirkko on avoinna vierailijoille alkuvuoden ajan arkisin ja lauantaisin

Töölön seurakunta

30.12.2020, 08:00 /  päivitetty 21.12.2020, 11:52
Temppeliaukion kirkko on avoinna vierailijoille arkisin ja lauantaisin loppiaisesta maaliskuun loppuun.
Temppeliaukion kirkon kirkkosali. Kuvassa näkyy ihmisiä kiertelemässä kirkossa ja valokuvaamassa sekä kirkon pyöreä kuparikatto, kattoikkunat, kiviseinät, parvi ja urut. Temppeliaukio Church's church hall. The picture shows the round copper ceiling, the skylight windows, the gallery, the organ and the rock walls of the church and people walking around the church and photographing.

Helsingin Etu-Töölössä sijaitseva Temppeliaukion kirkko on avoinna vierailijoille loppiaisesta alkaen arkisin ja lauantaisin. Uudet aukioloajat astuvat voimaan viikolla yksi ja ovat voimassa maaliskuun 2021 loppuun asti.

– Sunnuntait varaamme jatkossa messuja ja kirkollisia toimituksia varten, Töölön seurakunnan kirkkoherra Hannu Ronimus sanoo.

Töölön seurakunta arvioi uudelleen maaliskuussa kirkon aukioloajat vierailijamäärän ja koronapandemiatilanteen perusteella. Joulunajan Temppeliaukion kirkko on avoinna päivittäin ja kirkon tarkat aukiolokellonajat löytyvät Temppeliaukion kirkon kotisivuilta temppeliaukionkirkko.fi.

Temppeliaukion kirkko on yksi Suomen suosituimmista nähtävyyskohteista, Suomen suosituin sisänähtävyyskohde ja Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia arkkitehtuurikohteita. Vuonna 2019 Temppeliaukion kirkossa vieraili yli 938 000 kävijää.