28.07. Onneksi olkoon: Atso | Palaute
Koko Helsinki

Tahdon! -illoista vinkkejä häiden suunnitteluun

Seurakuntayhtymä

07.01.2020, 15:13 /  päivitetty 18.03.2020, 14:52
lukkoja sillan kaiteessa rakkaus

Mikä häämarssi alkaa tii-titti-dii?

Milloin ja miten ne kuulutukset tehtiinkään?

Onko morsiushuoneessa peili? Missä kohdassa kaavaa polvistutaan?

Voivatko kirkkohäät olla pienet?

Näihin ja muihin kysymyksiisi saat vastauksen Tahdon-illoissa.

Tilaisuudessa kysymyksiin ovat vastaamassa kirkkomuusikot, papit, suntiot ja seurakuntasihteerit. Kanttorit esittävät häämarsseja ja muuta vihkimiseen sopivaa musiikkia ja papit kertovat vihkitoimituksen kaavasta ja muista toimitukseen liittyvistä käytännöistä.

Voit valita sinulle parhaimman ajan ja paikan osallistua – toki kannattaa mennä omaan vihkipaikkaan jos mahdollista, niin saa käsityksen esimerkiksi oman vihkitilan musiikillisista mahdollisuuksista ja rajoituksista.

Tilannepäivitys Tahdon -iltoihin liittyen

Koronatilanteen vuoksi joudumme perumaan lähiviikkojen Tahdon! -illat ja toukokuussa järjestettävistä illoista ei ole vielä tehty lopullisia päätöksiä.

Voit valita sinulle parhaimman ajan ja paikan osallistua - toki kannattaa mennä omaan vihkipaikkaan jos mahdollista, niin saa käsityksen esimerkiksi oman vihkitilan musiikillisista mahdollisuuksita ja rajoituksista.

Vanhassa kirkossa torstaina 19.3. klo 18 (PERUTTU!)

Kulosaaren kirkossa sunnuntaina 5.4. klo 18 -.> SIIRRETÄÄN 31.05.2020 klo 18:00 - 20:00

VIELÄ EI OLE PÄÄTETTY:

Kallion kirkossa tiistaina 19.5. klo 19

Pohdimme vielä Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa mahdollisuutta järjestää korvaava ilta toukokuun lopussa Vanhassa kirkossa tai Tuomiokirkossa. Tiedotamme näistä ja Kallion Tahdon -illasta huhtikuun aikana. Kallion kirkossa tiistaina 19.5. klo 19 ja mahdollisuus avioliiton esteiden tutkintaan klo 18-19.

Mikäli teet avioliiton esteiden tutkinnan, kannattaa muistaa, että nämä niinsanotut kuulutukset ovat voimassa neljä kuukautta.

Lauluja rakkaudesta -konsertissa ystävänpäivänä 14.2. Mikaelinkirkossa esiintyi Anssi Kela!

Anssi Kela on yksi suomen menestyneimpiä laulaja-lauluntekijöitä, joka ei liiemmin esittelyjä kaipaa. Anssin musiikkiura sai alkunsa jo 80-luvulla, mutta suuren yleisön tietoisuuteen Anssi pomppasi Nummela levyllä vuonna 2001. Tämän jälkeen Anssi on tehtaillut isoja hittejä vuodesta toiseen, ja tekee sitä edelleen tänäkin päivänä. Anssilla on tarinankertojan taito, jolla hän on jo vuosia koskettanut suomalaisia musiikin kuuntelijoita.