01.06. Onneksi olkoon: Teemu, Nikodemus | Palaute

Koko Helsinki

  • Valkoinen valikkosymboli, kolme vaakaviivaa päällekkäin

Säännöllisen viikkotoiminnan kokoontumiset tältä keväältä ohi

Malmin seurakunta

06.04.2020, 17:28 /  päivitetty 06.04.2020, 22:05
Seurakunta huolehtii poikkeusaikanakin alueen ihmisten hengellisistä ja henkisistä tarpeista, mutta kaikki säännöllinen viikkotoiminta eli kokoontumiset ja tapahtumat ovat tältä keväältä nyt ohi.
Malmin seurakunta toimitilat kiinni toiminta jatkuu verkossa

Poikkeusolojen vuoksi kerhot, piirit, kuorot, päiväkerhot sekä kaikki muut seurakunnan kokoontumiset käynnistelevät seuraavan kerran toimintaansa vasta syksyllä. Seurakunnan verkkosivuille sekä sosiaalisen median kanaville tuotetaan kuitenkin jatkuvasti erilaisia virikkeellisiä sisältöjä. Syksyn 2020 päiväkerhoihin hakemisesta löydät tietoa täältä.

Saanko silti apua?

Seurakunnan työntekijät ovat tavattavissa puhelimitse ja muuten etänä joka päivä klo 9-21 numerosta 09 2340 4444. Älä jää yksin, tartu herkästi luuriin.

Ala-Malmin Varustamosta jaetaan ruoka-apukasseja joka arkipäivä klo 13 alkaen, os. Pekanraitti 16.

Katso lisää täältä.

Häät, hautajaiset ja ristiäiset poikkeusoloissa?

Kirkolliset toimitukset hoidetaan myös poikkeusoloissa. Jos perheessäsi on häiden, hautajaisten tai ristiäisten aika, ota yhteys seurakunnan palvelusihteeriimme, niin pohditaan järjestelyjä yhdessä. Katso aiheesta lisää täältä.

Jumalanpalvelus verkossa - ei kirkossa

Seurakunnan jumalanpalvelukseen voi nyt osallistua vain Internetin kautta. Sunnuntaisin lähetetään sanajumalanpalvelus verkossa Malmin kirkosta ja pääsiäisenä jokaisena pyhäpäivänä. Jumalanpalvelukseen voit liittyä nettisivuiltamme. Katso pääsiäisen ohjelmatarjonta täältä.

Lisäksi Malmin, Viikin, Puistolan ja Pihlajanmäen kirkot ovat sunnuntaisin auki klo 12-14 yksityistä hiljentymistä ja sielunhoitoa varten. Tässä yhteydessä ei ole tarjolla toimintaa.