25.05. Onneksi olkoon: Urpo | Palaute
Koko Helsinki

Oulunkylän seurakunta etsii muskariopettajaa

Oulunkylän seurakunta

02.05.2022, 10:22
Pitkäaikainen kanttorimme jää eläkkelle ja etsimme nyt vetäjää suosittuun torstaiaamun avoimeen muskariin, joka pidetään Maunulan kirkolla (Metsäpurontie 15), kirkkosalissa.
Nyrkissä olevaan käteen on kiinnitetty hauskat irtosilmät, näyttää puhuvalta hahmolta. Hahmon suusta tulevassa puhekuplassa teksti: lauletaan yhdessä!

”Muskareissa körötellään, lauletaan, liikutaan, soitetaan, lorutellaan ja kuunnellaan musiikkia. Musiikki on suuri asia, josta kaikenikäiset voivat nauttia ja saada iloa. Muskarit tarjoavat musiikin riemua. Muskarissa lapsi tutustuu musiikin peruselementteihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehonsoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Muskarit tukevat lapsen kokonaisvaltaista kasvua, mm. kielellistä kehitystä ja motorisia taitoja"

Muskarit toimivat ikäryhmittäin kolmessa ryhmässä torstaiaamuisin

2–5-vuotiaat klo 9.30
1–2-vuotiaat klo 10.05
0–1-vuotiaat klo 10.35.

Tavoitteena on antaa musiikki- ja jumalanpalveluskasvatuksen perusopetusta. Muskari tarjoaa mahdollisuuden musiikin harjoittamiseen ja kokemiseen. Yhteisöllisyyttä lisää perhekahvio ja leikkihuone muskarihetkien yhteydessä. Muskarissa tutustutaan myös kirkkovuoteen.

Etsimme helposti lähestyttävää, iloista ja yhteistyökykyistä, perhetyöstä kiinnostunutta muskariopettajaa. Seurakunnan lastenohjaaja on mukana työparina.

Palkkio muskareista yht. 150e / torstaiaamu.

Toimintakausi syyskuusta joulukuun alkuun 2022 ja keväällä tammikuun puolivälistä toukokuun alkuun. Halutessasi mahdollisuus soittaa myös klo 12 järjestettävä ehtoollishetki, jolloin siitä toimituspalkkio 150e.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 12.5.2022 mennessä osoitteella kaisa.heininen@evl.fi, 050 3804 103, Kaisalta voit myös kysyä lisätietoja.