02.04. Onneksi olkoon: Pellervo | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

  • Valkoinen valikkosymboli, kolme vaakaviivaa päällekkäin

Naapurikassikeräys K-Supermarket Hertassa 11.3. - nyt kokeillaan keräysrullakkoa koko päivän

Herttoniemen seurakunta

06.03.2020, 10:58 /  päivitetty 06.03.2020, 11:03

Suosittu naapurikassikeräys järjestetään jälleen K-Supermarket Hertassa 11.3.

-Varsinainen keräysaika on klo 16-19, mutta asiakkaiden toiveesta kaupan aulaan tuodaan jo aamulla lapulla merkitty rullakko, jonne lahjoituksia voi laittaa. Kokeilemme nyt maaliskuussa, miten hyvin se toimii, kertoo diakoniatyöntekijä Taina Saarela.

Kevään seuraavat keräykset K-Supermarket Hertassa ovat 15.4. ja 13.5.

Naapurikassikeräykset on aloitettu nyt myös Laajasalon kauppakeskus Saaressa, ja siellä seuraava keräys on 19.3. klo 16-19.

Keräykseen voi siis ostaa jotain säilyviä elintarvikkeita tai päivittäistarvikkeita kuten talouspapereita tai hygieniatuotteita ja laittaa ne rullakkoon tai keräyskärryyn. Seurakunnan diakoniatyöntekijät toimittavat ne suoraan alueella asuville ihmisille, joiden rahat ovat tiukilla.

N‍aapurikassi palkintoehdokkaana

FinFami Uusimaan ja Kukunorin ideoimaa Naapurikassitoimintaa on toteutettu yhteistyössä Herttoniemen, Roihuvuoren, Vartiokylän, Oulunkylän, Paavalin ja Malmin seurakuntien ja paikallisten ruokakauppiaiden kanssa.

Naapurikassi on valittu vuoden "ihmisin teko", eli parhaiten tasa-arvoa edistänyt kulttuuriteko -palkinnon saajaehdokkaaksi.

Palkinto on osa Ihminen on hyvä asia -kampanjaa, jonka gaalassa palkinnonsaajat julkistetaan Musiikkitalolla 19.3. Pidetään naapurikassille peukkuja!

https://www.ihminenonhyvaasia.fi/