31.07. Onneksi olkoon: Helena, Elena | Palaute
Koko Helsinki

Liity sunnuntain 20.6. jumalanpalvelukseen kotisohvalla tai Malmin hautausmaan puutarhassa

Malmin seurakunta

18.06.2021, 14:02 /  päivitetty 18.06.2021, 14:13
Sunnuntaina 20.6. voit liittyä yhteiseen jumalanpalvelukseen kahdella tapaa: striimin ääressä tai Malmin hautausmaalla. Aiemmin nettisivuilla on ollut virheellinen tieto Tapanilan kirkon messusta, sitä ei järjestetä. Huomioithan myös, että Malmin kirkossa on konfirmaatio tulevana sunnuntaina.
Kukkaniitty ja sininen taivas. Päällä teksti suora lähetys su 20.6. klo 10 jumalanpalvelus

Neljäs sunnuntai helluntaista

Kadonnut ja jälleen löytynyt  

Jumala on armollinen Isä. Hän etsii eksyneitä, kutsuu syntisiä ja antaa synnit anteeksi. Taivaassa iloitaan jokaisesta kadonneesta, joka on löytynyt.

Katso päivän tekstit täältä.


Osallistu kotisohvalta

Jumalanpalvelus striimataan sunnuntaina 20.6. klo 10 Malmin seurakunnan Facebook -sivulle sekä nettisivuille. Papit Sofia Tuomenvirta ja Meri Ala-Kokko, kanttori Kaisa-Maria Tolonen. Liity mukaan suoraan lähetykseen, tai katso myöhemmin haluamaasi aikaan. Linkki löytyy tämän uutisen lopusta.

Sanajumalanpalvelus Malmin hautausmaan puutarhassa klo 10

Voit osallistua sunnuntaina 20.6. Malmin hautausmaan ison kappelin edessä klo 10 järjestettävään sanajumalanpalvelukseen, pappina toimii Jukka Holopainen. Kesäisestä musiikista vastaavat Mari Kätkä (harmonikka ja laulu), Inna Vintturi (huilu ja laulu) sekä Juha Vintturi (laulu). Tilaisuuden päätteeksi tarjolla kirkkokahvit turvavälein.