07.05. Onneksi olkoon: Helmi, Kastehelmi | Palaute
Koko Helsinki

Lauttasaaren kesäkonsertit soivat taas - olisiko sinun luonasi mahdollista toteuttaa yksi iltapäiväkonsertti?

Lauttasaaren seurakunta

04.05.2021, 15:24 /  päivitetty 04.05.2021, 16:38
Tuomen kukkia

Tänä kesänä vielä poikkeusolojen ja Lauttasaaren kirkon peruskorjauksen aikana seurakunta toteuttaa pieniä akustisen musiikin konsertteja ympäri Lauttasaarta torstaisin klo 14.

Kesäkonserttisarjassa Lauttasaaren seurakunta tarjoaa konsertit, sinulla on mahdollista tarjota konsertille paikka tai tila saarelta.

Konserttipäivät ovat torstaisin klo 14 seuraavina päivinä:

17.6., 24.6., 1.7., 8.7., 15.7. ja 22.7.

Esiintyjät ovat erityylisiä ammattimuusikoiden kokoonpanoja, ja konsertit ovat kuulijoille ja järjestäville tahoille maksuttomia.

Konserttien toteutuspaikaksi voi tarjota mitä tahansa julkista sisätilaa tai ulkotilaa saarelta. Esimerkiksi ravintoloiden ja muiden julkisten tilojen terassit sekä talojen pihapiirit sopivat hyvin.

Konserttipaikan edellytyksiä on, että tila on kaikille avoin, ja esiintyjille on mahdollista tarjota katos tai suoja mahdollisen sateen varalta. Viranomaisten turvaohjeiden, ja epidemian yleisömäärärajoitteiden noudattamisen on myös oltava mahdollista. Kerrothan myös, mikäli tilassasi on valmiiksi olemassa piano.

Lauttasaaren seurakunta lähettää tilaasi sopivat muusikot esiintymään ja huolehtii konserttien tiedotuksesta. Järjestävien tahojen kanssa huolehdimme yhdessä käytännön järjestelyistä ja kesällä vallitsevien turvaohjeiden noudattamisesta.

Olisiko sinun luonasi mahdollista toteuttaa yksi iltapäiväkonsertti?

Lisätietoa ja yhteydenotot maanantaihin 24.5. mennessä,

Lauttasaaren seurakunta

Kanttori Anne Viljamaa

anne.viljamaa@evl.fi

050-3803526