30.09. Onneksi olkoon: Sirja, Sorja, Siru | Palaute
Koko Helsinki

Lämmin kiitos naapurikassikeräykseen osallistuneille

Herttoniemen seurakunta

13.12.2019, 17:26 /  päivitetty 13.12.2019, 16:04
Naapurikassikeräys Herttoniemi

Kiitokset kaikille, jotka osallistuivat naapurikassikeräykseen 11.12.

-Moni taistelee rahan riittämisen kanssa, ja pienikin apu tilanteeseen etenkin näin ennen joulua tuntuu tosi hyvältä - etenkin kun lahjoittajina ovat samalla alueella asuvat ihmiset, diakoniatyöntekijä Taina Saarela sanoo.

K-Supermarket Hertan aulassa on syksyn mittaan järjestetty useampi naapurikassikeräys. Ideana on se, että samalla kun itse käy kaupassa voi ostaa keräykseen jonkin säilyvän tuotteen. Seurakunnan diakoniatyöntekijät ja vapaaehtoiset toimittavat ne eteenpäin alueen vähävaraisille perheille ja yksinäisille.

Mukaan innostui lähtemään myös herttoniemeläinen Timo Viljakainen vapaaehtoisena (kuvassa oikealla). Hän oli vaimonsa kanssa huomannut Naapurikassi-ständin kaupan aulassa ja ruvennut miettimään voisiko olla jotenkin avuksi. Kun hänellä on auto käytössä, tavarat saa nopeasti jaeltua tarvitseville.

Voin auttaa silloin kuin se aikatauluihini sopii.

Kiinnostaisiko sinua lähteä vapaaehtoisten porukkaan ja auttaa keräämisessä ja kuljetuksissa silloin tällöin? Keväällä 2020 naapurikassikeräyksiä on tarkoitus jatkaa seurakunnan diakoniatyöntekijän ja pienen vapaaehtoisporukan voimin noin kerran kuussa. Jos sinusta tuntuu että voisit joskus auttaa, ota yhteys diakoniatyöntekijä Taina Saarelaan, 09 2340 3339 / 050 433 7339 taina.saarela@evl.fi