30.09. Onneksi olkoon: Sirja, Sorja, Siru | Palaute
Koko Helsinki

Lahjoita tarpeettomat langat tekemään hyvää

Vuosaaren seurakunta

20.09.2019, 15:50
Onko kaappien kätköissä lankoja tai keskeneräisiä käsitöitä? Haluaisitko tehdä hyvää lahjoittamalla itsellesi tarpeettomat langat?
Kuvassa värikkäitä lankakeriä kahdessa eri korissa ja teksti: tee hyvää, lahjoita lankaa.
Illassa viuhuu hyväntahtoisesti kahdeksasta kymmeneen puikkoparia tai virkkuukoukkua, riippuen siitä mitä on työn alla. Tehdään mitä milloinkin tehdään, mutta hyvää tehdään, se on kerhon pääajatus.

Onko kaappien kätköissä lankoja tai keskeneräisiä käsitöitä? Haluaisitko tehdä hyvää lahjoittamalla itsellesi tarpeettomat langat?

Vuosaaren kirkolla kokoontuva Neulekerho kaipaa uusia lankoja. Langat voivat olla täysiä tai jo aloitettuja keriä, sekä mitä tahansa materiaalia - kaikki kelpaavat!

Langoista kudotaan hyvää mieltä tuovia ja lämmittäviä lahjoja - villasukkia, lapasia, huiveja ja peittoja. Lahjoista saavat iloita mm. kasteperheet, päiväkerholaiset, ensi kertaa synnyttäneet äidit, keskosena syntyneet vauvat, kehitysvammaiset, saattohoidossa olevat, asunnottomat ja aikuisrippikoululaiset.

Lisää Neulekerhon kuulumisia voit lukea täältä.

Milloin ja minne voi tuoda lankoja?

Langat voi lahjoittaa kerholle tuomalla ne Vuosaaren seurakunnan toimistoon sen aukioloaikoina, tai piipahtamalla Neulekerhossa kirkolla keskiviikkoiltaisin.

Neulekerho kokoontuu Vuosaaren kirkolla (Satamasaarentie 7) syyskaudella aina keskiviikkoisin klo 18, ajalla 18.9.–4.12.2019.

Vuosaaren seurakunnan toimisto/virasto (Satamasaarentie 7, puhelin 09 2340 6500) on avoinna ma–ti, to–pe klo 9–13, ja keskiviikkoisin klo 14–17, paitsi ennen arkipyhää aina keskiviikkoisin 9–13.