01.12. Onneksi olkoon: Oskari | Palaute
Koko Helsinki

Koronapassi käyttöön Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksiin

Kallion seurakunta

19.11.2021, 16:02 /  päivitetty 22.11.2021, 13:27
Kallion seurakunta noudattaa Etelä-Suomen aluehallintoviraston ja Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulin ohjeita.
Kauneimmat joululaulut ja koronapassi

Koronapassi on käytössä seurakunnan yhteislaulutilaisuuksissa 25.11.–24.12.2021 välisenä aikana.

Käytännössä tämä linjaus tarkoittaa, että Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa yli 16-vuotiailla on oltava koronapassi mukana joko puhelimen näytöltä tarkistettavana tai paperille tulostettuna.

- Kauneimmat joululaulut on monelle tärkeintä joulun odotuksessa. Laulutilaisuuksiin tulee paljon väkeä, joten koronapassilla varmistamme, että kirkossa laulaminen on turvallista, kertoo seurakunnan johtaja, kirkkoherra Riikka Reina.

Koronapassia ei käytetä 2.12. Torstaina iltapäivällä -joululaulutilaisuudessa eikä 18.12. klo 15.30 Kallion kirkon joululaulutilaisuudessa, mutta niissä rajoitetaan tarvittaessa osallistujia puoleen siitä, mitä kirkkoon tavallisesti sopii. Mikäli samat rajoitukset jatkuvat vielä 25.12. eteenpäin, Kauneimpia joululauluja voi laulaa myös seurakunnan messuissa 26.12.

Konserteissa, kahviloissa ja jumalanpalveluksissa ei rajoituksia

Kallion ja Alppilan kirkoissa löytyy kaikille tilaisuuksiin tulijoille oma istumapaikkansa. Näin ollen koronapassia ei ohjeiden mukaan tarvita. Suosittelemme yhä kasvomaskin käyttöä. Joulun ajan pikkujoulukahviloissa, ruokailuissa ja muissa tilaisuuksissa ei myöskään ole käytössä rajoituksia.