05.12. Onneksi olkoon: Selma | Palaute
Koko Helsinki

Koronarajoitukset Lauttasaaren seurakunnassa

Lauttasaaren seurakunta

27.11.2020, 16:20 /  päivitetty 16.08.2021, 14:56
Tummahiuksinen nainen violetissa paidassa maskikasvoillaan pitelee kämmenissaan pientä vihreää taimea multapaakussa.

Koronarajoitukset muuttuivat jälleen ja tässä päivitettyä tietoa Lauttasaaren seurakunnan koronarajoituksista:

  • Jumalanpalveluksiin ja muihin kirkollisiin toimituksiin voi osallistua 20 henkilöä sisätiloissa. Jumalanpalveluksen ja kirkollisen toimituksen toimittavia henkilöitä ei lasketa mukaan henkilörajoituksiin. Tulemme toistaiseksi striimaamaan sunnuntain jumalanpalvelukset Facebook-sivuillamme.
  • Lasten ja nuorten harrastustoiminta (ja erityisesti rippikoulut) voidaan toteuttaa normaalisti.
  • Aikuisten kokoava toiminta voidaan toteuttaa 20 hengen rajoituksella. Tämä koskee myös kuoroja.
  • Yli 50 (viidenkymmenen) henkilön ulkotilaisuuksissa osallistujilla täytyy olla mahdollisuus välttää fyysinen kontakti toisiinsa, mutta tietyn mittaisia turvavälejä ei enää vaadita.

Yleisötilaisuuksia koskevat ja harraste- ja pienryhmätoiminnan rajoitukset ovat voimassa 12.9. asti.

Muistetaan edelleen turvavälit ja maskien käyttö. Lauttasaaren seurakunta noudattaa toiminnassaan viranomaisten ohjeistusta ja osallistujien turvallisuus on kaikissa tapahtumissamme ensisijainen asia.

Seurakunta sykkii koronatilanteesta huolimatta vahvasti Lauttasaaressa. Heikkiläntie 7:n väistötilaan voi tulla hiljentymään arkisin klo 10-15 välisenä aikana, pidämme huolta turvajärjestelyistä. Käytäthän väistötilassa kasvomaskia, ellei sen käyttöön ole terveydellistä estettä. Ovet eivät ole kiinni myöskään sosiaalisessa mediassa, jossa olemme kirkkona vahvasti läsnä. Meidät tavoittaa myös keskusteluapuun puhelimitse.

Diakoniatoimiston päivystyspuhelin palvelee tiistaisin ja torstaisin klo 10-11 numerossa 09 2340 4318. Päivystävä pappi on tavoitettavissa arkisin klo 9-21 p. 09 2340 4302.

Koronatilanne saadaan kuriin, jos teemme yhteisönä kaiken tarvittavan tautitilanteen hidastamiseksi.