07.05. Onneksi olkoon: Helmi, Kastehelmi | Palaute
Koko Helsinki

Kiukkuilta perheille Teamsissa ti 13.4.

Tuomiokirkkoseurakunta

29.03.2021, 09:36 /  päivitetty 12.04.2021, 13:49
Mitä jos vanhempaakin kiukuttaa, kun lapsi kiukuttelee? Miten aikuinen voi käsitellä omaa ärtymystään? Kasvatuksen kiukkuilta tiistaina 13.4. klo 17.30 kutsuu vanhemmat itsetutkiskeluun lapsen kiukun äärellä.
Lapset leikkii leikkiautoilla, kuva unsplash.com

Asiantuntija Heli Pruuki tarjoaa käytännön työkaluja kiukun keskelle. Mitä lapsessa ja aikuisessa tapahtuu, kun lapsi suuttuu? Miten tunteenpurkauksia voi kohdata ja miten anteeksiannon kautta rakennetaan yhteyttä uudelleen? Lapsi oppii tunteisiin suhtautumista havainnoimalla vanhempiaan. Tunteita ei tule pelätä tai tukahduttaa, mutta niiden ilmaisemiseen ja kohtaamiseen tarvitaan tunnetaitoja. Aggressio on myös myönteistä muutosvoimaa, jonka voi kääntää toiminnaksi, joka tukee lapsen tervettä kasvua. Näitä teemoja pohditana yhdessä kiukkuillassa ti 13.4. klo 17.30 Teamsissa.

Illan vetää kirjailija, pariterapeutti ja perhepsykoterapeutti Heli Pruuki, joka työskentelee kehitysjohtajana Lasten ja nuorten keskuksessa. Mukana illassa myös Tuomiokirkkoseurakunnan kasvatuksen työalajohtaja Päivi Yli-Korpela ja perhetyöntekijä Milla Kiiski.

Pääset ti 13.4. kiukkuiltaan tästä linkistä.


Vanhemmuudesta ja onnistumista keskustellaan ma 26.4.

Seuraava kasvatuksen ilta järjestetään ma 26.4. klo 17.30 Teamsissa. Silloin Aiheena on Vanhempi-lapsisuhde ja onnistumisen taidot, josta puhumassa kirjailija, pariterapeutti ja perhepsykoterapeutti Heli Pruuki. Tule mukaan kuuntelemaan ja kysymään!


Pääset ma 26.4. vanhemmuus- ja onnistumisiltaan tästä linkistä.