19.01. Onneksi olkoon: Heikki, Henri, Henna, Henrik, Henni, Henriikka, Henrikki | Palaute
Koko Helsinki

Kesällä useita konserttisarjoja kirkoissa

02.06.2020, 13:29 /  päivitetty 30.06.2020, 11:01
Väljemmät liikkumisrajoitukset avaavat myös kirkot. Kesällä muutamassa kirkossa on konserttisarjoja.
Helsingin tuomiokirkon urut

Urkukesän konsertit soivat läpi kesän

Helsingin urkukesän konsertit soivat maanantaisin Suomenlinnan kirkossa, tiistaisin Vanhassakirkossa ja Johanneksenkirkossa, keskiviikkoisin ja perjantaisin Tuomiokirkossa sekä torstaisin Kallion kirkossa. Katso tästä eri kirkkojen Urkukesän konsertit.


Kamarimusiikkikonsertteja Saksalaisessa kirkossa

Vanhan musiikin huippumuusikot Suomalaisesta barokkiorkesterista, FiBosta soittavat viisi kamarikonserttia vain pienelle yleisölle Saksalaisessa kirkossa. Musiikkinälkäiset kuulijat saavat nauttia monipuolisesta ohjelmasta. Kesto n. 40 minuuttia. Konsertit järjestetään poikkeusjärjestelyin kuulijoiden ja muusikoiden turvallisuus huomioiden.

Konserttipäivät ovat 11.6., 18.6., 13.8., 20.8. ja 27.8. Lisätietoja konserteista ja linkki lippukauppaan löytyy näistä tapahtumailmoituksista.

Konsertit esitellään myös FiBo:n sivuilla.

Musiikkia kesäillassa -konsertit Karunan museokirkossa

Helsingin seurakunnat ja Museovirasto järjestää jälleen Musiikkia kesäillassa -konserttisarjan. Kaikki konsertit ovat keskiviikkoisin kello 18 heinä-elokuussa. Konsertteihin on vapaa pääsy. Kirkossa huomioidaan turvavälit. Kaikki konsertit myös striimataan Kirkko Helsingissä YouTube -kanavalle.

Konserttiohjelmisto löytyy linkin takaa.

Matteuksenkirkon kesäkonsertit striimataan

Itäkeskuksessa sijaitsevassa Matteuksenkirkossa pidetään kolme kesäkonserttia Sommarkonsert på distans, jotka striimataan. Konsertit näkyvät Matteuksen seurakunnan kotisivuilla perjantaina 10.7., 24.7. ja 7.8. kello 12.

Musiikkivideoita ja tapahtumia ympäri pääkaupunkiseutua

Pääkaupunkiseudun ruotsinkielisten seurakuntien musiikkitapahtumia ja -videoita on koottu tälle sivustolle. Suomenkielisille tämä toimii hyvänä kielikylpynä.