24.08. Onneksi olkoon: Perttu | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

Kesä kutsuu kaikki mukaan!

Vuosaaren seurakunta

29.05.2019, 14:08 /  päivitetty 17.07.2019, 15:51
Vuosaaren seurakunnan kesä kutsuu kaikkia mukaan vauvasta vaariin ja mukulasta mummuun. Tervetuloa mukaan!

Vuosaaren seurakunnan kesä kutsuu kaikkia mukaan vauvasta vaariin ja mukulasta mummuun. Tervetuloa mukaan leppoisaan ja mukavaan toimintaan!

Kesäaamu kirkolla

Kesäaamu kirkolla keskiviikkoisin klo 11–12.30. Mukavaa yhdessäoloa ja kahvitarjoilu, pieni ohjelmatuokio diakonin, pastorin tai vierailijan johdolla. Kesän aamut 12.6.–14.8. Tervetuloa!

Kesäaamut ja vierailijat: 17.7. kesäaamun vieras vielä avoin, 24.7. kesädiakoni, 31.7. Vuosaaren Martat, 7.8. kesädiakoni, 14.8. kesäkauden päätösjuhla.

Kävelyseuraa Vuosaaressa

Kävelyseuraa Vuosaaressa tiistaisin klo 10–11. Lähtö Mosaiikkitorilta Columbuksen sisäänkäynnin vierestä. Yhdessä ulkoilua eri puolilla kaupunginosaa, ihaillen Vuosaaren kaunista luontoa. Kävelyn vauhti määräytyy osallistujien mukaan ja matkasta voi jättäytyä kesken pois. Vapaaehtoisohjaajamme Merja suunnittelee reitit osallistujien toiveiden ja sään mukaan.

Metrolla musiikkiin

Metrolla musiikkiin konsertteja Merirasti-kappelissa. Konsertteihin on vapaa pääsy, ohjelma 7e.

”Taruja ja maalaistansseja” tiistaina 13.8. klo 19. Sami Junnonen, huilu ja Hanna Tuominen, piano.

Perheleiri Lohirannassa

Hae mukaan perheleirille Lohirantaan 9.–11.8. Mukavaa ohjelmaa, hyvää ruokaa, rentoutumista, saunomista, uimista ja iltanuotio. Leiri on suunnattu perheille, joiden elämäntilanne ei muuten välttämättä mahdollistaisi lomailua yhdessä. Tavoitteena on virkistyminen ja voimavarojen lisääminen arkeen. Hakuaika päättyy 28.6. Hakulomakkeita saa virastosta, Katukappelista ja diakoniatyöntekijöiltä tai voit tulostaa sen nettisivuiltamme. Leirin hinta 20 e/aikuinen ja 10 e/lapsi, alle 1v. ilmaiseksi. Hintaan sis. ohjelma, ylläpito ja kuljetukset. Lisätiedot pinja.niemi@evl.fi, 09 2340 6549.

Suojelusenkelin siipien suojassa koulutielle

Suojelusenkelin siipien havinaa kuullaan Vuosaaren kirkossa keskiviikkona 7.8. klo 18, kun ensimmäisen luokan aloittavat siunataan koulutielle. Tervetuloa uudet ekaluokkalaiset perheineen, läheisineen ja kummeineen! Tilaisuus on kaikille avoin, eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua.

Katukappelin iltakirkko

Iltakirkko ja arki-illan ehtoollinen Katukappelissa torstaina klo 18. Tule arkisen viikon keskellä hengähtämään sanan, sävelien ja ehtoollisen äärelle. Katukappelissa on myös pappi tavattavissa ennen iltakirkkoa 16–17.

Messu Vuosaaren kirkossa

Jumalan sana, musiikki, pyhän kohtaaminen ja ehtoollisen lahja virvoittavat. "Tulkaa minun luokseni te kaikki työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon."

Messu Vuosaaren kirkossa sunnuntaisin klo 11.

Pappi Katukappelissa – sinua varten

Pappi tavattavissa Katukappelissa torstaisin klo 16-17. Tule kohtaamaan, jakamaan elämän iloja ja suruja. Voit kääntyä papin puoleen myös silloin, jos haluat henkilökohtaista aikaa elämänkatsomuksellisiin keskusteluihin, vaikeisiin elämäntilanteisiin tai uskonelämän kysymysten pohdintaan.

Katukappelissa on mahdollisuus hengähtää torstai-iltaisin myös sanan, rukouksen, ehtoollisen ja musiikin äärellä klo 18 Katukappelin iltakirkossa.

Katukappelin kesäaukiolo

Katukappeli on avoinna kesäaikaan vapaaehtoisvoimin ma–pe 12–16, la 12–14.

Tule hetkeksi hengähtämään tai piipahda juttelemaan.

Seurakunnan toimiston kesäaukiolo

Seurakunnan toimistossa on kesäaukioloajat 3.6.–9.8. Toimisto on avoinna ma, ti, to 9–13, ke 14–17, pe suljettu.

12.8. alkaen seurakunnan toimisto on avoinna ma, ti, to, pe 9–13, ke 14–17, paitsi aina ennen arkipyhää 9–13.

Yhteystiedot: 09 2340 6500, vuosaari.srk@evl.fi, Satamasaarentie 7.