26.09. Onneksi olkoon: Kuisma | Palaute
Koko Helsinki

Kesäkahviloita avautui kirkoilla tänäkin vuonna

01.07.2020, 13:18 /  päivitetty 01.07.2020, 14:17
Kesäkahviloita löytyy tänäkin vuonna kirkoilta, vaikka niitä onkin nyt vähemmän kuin aiempina kesinä. Joka päivä on auki ainoastaan Temppeliaukion kesäkahvila ja Helsingin tuomiokirkon kryptan kesäkahvila on taas auki arkisin. Kesäkahviloita tai -kahvitteluita muilla kirkoilla on noin kerran viikossa tai harvemmin.
kahvikuppi

Helsingin tuomiokirkon kryptaan voi tutustua poikkeamalla vaikkapa siis kahvilla. Kesäaikana Tuomiokirkon Kryptassa, Kirkkokatu 18, palvelee Café Krypta, joka on avoinna maanantaista perjantaihin kello 11–17. Keittolounasta tarjoillaan arkisin kello 11–15. Café Krypta on avoinna elokuun loppuun.

Temppeliaukion kirkon, Lutherinkatu 3, kesäkahvila on auki heinä- ja elokuussa maanantaista sunnuntaihin kello 10–18. Tarjolla on kahvipöydän herkkuja ja laaja valikoima juotavaa: muun muassa erilaisia kahvi- ja virvoitusjuomia sekä teetä, joita voi sään salliessa nauttia terassilla.

Nuori väki taas voi kesälläkin Triplan ostoskeskuksessa Pasilassa piipahtaa Töölön seurakunnan tilan Fokuksen nuorisokahvilaan perjantaisin kello 18–20.

Paavalinkirkolla on kerran viikossa pihakavila, samoin kerran viikossa ovat auki kahvila Huili Roihuvuoren ja aulakahvio Laajasalon kirkoilla. Katso lisätietoja näistä ja ruotsinkielisten seurakuntien kesäkahviloista täältä.

Kulosaaren kirkon tapulilla kahvitellaan seuraavan kerran torstaina 2.7. ja 6.8. kello 18-19 ja 20.8. kahvia juodaan Kulosaaren kirkolla, Werner Wirénin tie 6, kello 13-14.