07.05. Onneksi olkoon: Helmi, Kastehelmi | Palaute
Koko Helsinki

Kelttiläishenkinen jumalanpalvelus Viikin kirkosta 2.5. klo 10 - katso Facebookissa

Malmin seurakunta

29.04.2021, 10:09 /  päivitetty 03.05.2021, 10:06
Liity mukaan suoraan lähetykseen Viikin kirkosta. Tänä sunnuntaina jumalanpalvelus ammentaa kelttiläisestä kristillisestä perinteestä. Musiikissa kuullaan myös kelttiharpun soittoa.
malmin jumalanpalveluksen mainos

Tänään vietämme keväistä jumalanpalvelusta Viikin kirkossa ja pohdimme sitä, millaista on elää taivaan kansalaisena maailmassa. Kristitty on kahden maan kansalainen. Me elämme tässä maailmassa, mutta unelma Jumalan valtakunnasta on sydämessämme. Meitä ohjaa Jumalan antama tehtävä rakastaa lähimmäisiämme. Elämä kahden maan kansalaisena ei ole mikään helppo ja kivuton asia. Kahden maan kansalainen on aina vähän hukassa, vieraalla maalla.

Näet lähetyksen Malmin seurakunnan Facebookista sunnuntaina klo 10, tai myöhemmin tallenteena, myös tästä alta ruudusta.

Jumalanpalveluksesta vastaavat Sofia Tuomenvirta, Petri Jukanen, Kaisu Rauhamaa ja Silja Karola-Rouvinen.

Joh. 15:10–17

Jeesus sanoi opetuslapsilleen:

”Jos noudatatte käskyjäni, te pysytte minun rakkaudessani, niin kuin minä olen noudattanut Isäni käskyjä ja pysyn hänen rakkaudessaan.

Olen puhunut teille tämän, jotta teillä olisi minun iloni sydämessänne ja teidän ilonne tulisi täydelliseksi. Minun käskyni on tämä: rakastakaa toisianne, niin kuin minä olen rakastanut teitä. Suurempaa rakkautta ei kukaan voi osoittaa kuin että antaa henkensä ystäviensä puolesta. Te olette ystäviäni, kun teette sen, minkä käsken teidän tehdä. En sano teitä enää palvelijoiksi, sillä palvelija ei tunne isäntänsä aikeita. Minä sanon teitä ystävikseni, olenhan saattanut teidän tietoonne kaiken, minkä olen Isältäni kuullut. Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää, joka pysyy. Kun niin teette, Isä antaa teille kaiken, mitä minun nimessäni häneltä pyydätte. Tämän käskyn minä teille annan: rakastakaa toisianne.”