12.04. Onneksi olkoon: Julia, Julius, Juliaana, Janna | Palaute
Koko Helsinki

Jumalanpalvelus Puistolan kirkosta su 11.4. klo 10 - suora lähetys täällä ja Facebookissa

Malmin seurakunta

08.04.2021, 13:28 /  päivitetty 09.04.2021, 12:25
Vietämme seurakunnan yhteistä jumalanpalvelusta toistaiseksi vain etänä. Pääset mukaan suoraan lähetykseen joko tällä sivustolla tai Malmin seurakunnan Facebookissa!
Malmin jumalanpalvelus 11.4.

Tänäänkin on hyvä päivä etsiytyä Jumalan läheisyyteen. Saamme luottaa hänen hyvyyteensä. Jumala tahtoo, että hänen rauhansa täyttää meidän sydämemme ja elämämme. Liity Malmin seurakunnan suoraan jumalanpalvelukseen tästä alta su klo 10. Siihen saakka näet samasta ruudusta tallenteena edellisen jumalanpalveluksen eli 2. pääsiäispäivän nojatuolikirkon.

Päivän evankeliumiteksti kertoo tilanteesta, jossa ylösnoussut Kristus ilmestyy opetuslapsilleen rannalla. Lopulta hän jää syömään yhdessä heidän kanssaan paistettua kalaa.

"Tässä on jotain ihmeellistä, mikä Jumalan kohtaamiseen on aina liittynyt. Kuin palava pensas, joka ei katoakaan, vaan palaa ikuisesti, on Jumalan läsnäolokin ikuista", Markus Kopperoinen sanoo. Hänen kanssaan jumalanpalveluksen toimittavat Anita Olli ja Taru Hämäläinen.

Luukas 24:36–49

Yhtäkkiä Jeesus itse seisoi opetuslastensa keskellä ja sanoi: ”Rauha teille.” He pelästyivät suunnattomasti, sillä he luulivat näkevänsä aaveen. Mutta Jeesus sanoi heille: ”Miksi te olette noin kauhuissanne? Miksi teidän mieleenne nousee epäilyksiä? Katsokaa minun käsiäni ja jalkojani: minä tässä olen, ei kukaan muu. Koskettakaa minua, nähkää itse. Ei aaveella ole lihaa eikä luita, niin kuin te näette minussa olevan.” Näin puhuessaan hän näytti heille kätensä ja jalkansa. Kuitenkaan he eivät vielä tienneet, mitä uskoa, niin iloissaan ja ihmeissään he nyt olivat. Silloin Jeesus kysyi: ”Onko teillä täällä mitään syötävää?” He antoivat hänelle palan paistettua kalaa ja näkivät, kuinka hän otti sen käteensä ja söi.

Kolehti Pipliaseuralle

Tämän sunnuntain kolehti kerätään Pipliaseuralle. Lahjoita täällä.

Pipliaseuralla on käynnissä Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelma, johon lahjoituksesi kohdistuu. Ohjelmasta hyötyvät naiset ja koulunkäyntinsä keskeyttäneet tytöt.