18.11. Onneksi olkoon: Tenho, Jousia, Max | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

Joulun 2019 hartaudet ja jumalanpalvelukset Kannelmäessä

Kannelmäen seurakunta

06.11.2019, 16:38 /  päivitetty 13.11.2019, 12:06
Tervetuloa viettämään yhdessä Jeesuksen syntymäjuhlaa!

Joulunpyhien hartaudet ja jumalanpalveluksia

Kannelmäen kirkossa

Jouluaattona ti 24.12.

Koittaa hetki, jota profeetat ovat ennustaneet: Näin ruusun pyhyydestä soi sana Jesajan: "Hän syntyy neitsyestä, Messias Jumalan." On Herra armossaan sen ihmeen itse luonut ja tullut päälle maan. (Virsi 23:2)

  • Klo 13 perheiden aattohartaus, Milla Mäkitalo, Sirkku Rintamäki, lapsi- ja nuorisokuoro Kannelkellot
  • Klo 16 aattohartaus, Konsta Korhonen, Kari Härkönen
  • Klo 23 jouluyön hartaus, Sakari Enrold, Kari Härkönen. Jouluyö on Kristuksen syntymisen yö. Seurakunta kuulee enkelin viestin: "Tänään on teille syntynyt Vapahtaja."

Joulupäivänä ke 25.12. klo 10 messu, Nina Rajamäki, Konsta Korhonen, Sirkku Rintamäki. Seuraamme paimenten matkaa Betlehemiin katsomaan syntynyttä Jeesus-lasta. Kiitämme Jumalaa siitä, että hän on antanut Poikansa tulla ihmiseksi.

Tapaninpäivänä to 26.12. klo 10 sanajumalanpalvelus, Lotta Petäjäniemi, Sirkku Rintamäki. Ensimmäisen marttyyrin Stefanoksen ja hänen myötään kaikkien marttyyrien muistopäivä.

Messu su 29.12. klo 10, Konsta Korhonen, Lotta Petäjäniemi, Anne Myllylä. Tätä pyhäpäivää sanotaan sekä pyhän perheen että Simeonin ja Hannan sunnuntaiksi.

Uudenvuodenpäivän kynttiläkirkko ke 1.1.2020 klo 18, Milla Mäkitalo. "Vain yksi nimi meille riittää, se yksin riittää pelastukseksi. Sen voimaa tahdon aina kiittää, se kylmän talven muuttaa kevääksi. Oi Jeesus Kristus, sinun nimesi minulle kaikkea on kalliimpi." (Virsi 317: 1)

Messu su 5.1. klo 10, Sakari Enrold, MIlla Mäkitalo, Anne Myllylä. Jeesus kaksitoistavuotiaana temppelissä. Joulun lapsi etsii oman kutsumuksensa salaisuutta.

Loppiaisen sanajumalanpalvelus ma 6.1. klo 10 kirkossa ja sen jälkeen noin klo 11 Kauneimmat joululaulut seurakuntasalissa. Jeesusta tulivat tervehtimään niin köyhät ja oppimattomat paimenet kuin tietäjät tai kuninkaat vierailta mailta. Kristus on valo kaikille maailman kansoille ja kaikenlaisille ihmisille.

Malminkartanon kappelin pihalla

Jouluaattohartaus ti 24.12. klo 16, Sakari Enrold.