08.08. Onneksi olkoon: Sylvi, Sylvia, Silva | Palaute
Koko Helsinki

Joulumyyjäisiä marraskuussa

Tuomiokirkkoseurakunta

14.11.2019, 11:22 /  päivitetty 14.11.2019, 11:32
Piirroskuva, jossa tummansinisellä taustalla glögilasi, lautanen jossa muutama piparkakku ja joulutorttu, keskeneräinen lapanen ja lankakerä sekä iso ruskea kori, jossa on lapanen ja lankoja ja käsitöitä.

Marraskuussa Tuomiokirkkoseurakunnan kirkoilla järjestetään useita eri myyjäisiä. Joulumyyjäisistä voit hankkia vaikkapa joululahjoja ja leivonnaisia sekä osallistua samalla hyvän tekemiseen, sillä myyjäisten tuottoa käytetään esimerkiksi lähetystyön ja partiolaisten hyväksi.

  • Rannikkosotilaskodin myyjäiset la 23.11. klo 11-13 Tuomiokirkon kryptassa, tuotto varusmiesten hyväksi. Kahviossa riisipuuroa, väskynäsoppaa, kahvia, sodemunkkeja ja lohileipiä. Myyjäisissä on myös arpajaiset, taidokkaita käsitöitä, leivonnaisia ja jouluista musiikkia esittää Kristian Meurman.
  • Anglikaanisen kirkon joulumyyjäiset la 23.11. klo 12-15.30 Mikael Agricolan kirkon kryptassa. Myynnissä mm. leivonnaisia ja käsitöitä, tuotto käytetään kirkon hyväksi.
  • Adventtimyyjäiset la 30.11. klo 10-14 Tuomiokirkon kryptassa. Myynnissä monenlaista käsityötä, arpoja, leivonnaisia, kirpputoritavaraa sekä puurokahvila lähetyksen hyväksi. Muistathan ottaa käteistä, sillä useimmilla myyntipisteillä käy vain käteismaksu. Mukana Tuomiokirkkoseurakunnan kumppaneita, kuten Cantores Minores, Lähetyksen tukiryhmä, Medialähetys Sanansaattajat, Femella ja Viaporin Lions.
  • Korven Koukkaajien joulumyyjäiset la 30.11. klo 10-13 Mikael Agricolan kirkossa. Myyjäisissä partiolaisten adventtikalentereita, leivonnaisia, upeat arpajaiset, partiolaisryhmien tekemiä jouluaiheisia tuotteita sekä muita joululahjaideoita.