30.03. Onneksi olkoon: Usko | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

  • Valkoinen valikkosymboli, kolme vaakaviivaa päällekkäin

Johannes församling söker barnledare till eftisarna – ansökan öppen till 5 april

10.03.2020, 13:51 /  päivitetty 10.03.2020, 13:48
Vill du arbeta i församling tillsammans med barn? Då kanske jobbet som barnledare intresserar dig!

Johannes församling rekryterar två barnledare. Arbetet inleds 3.8.

1) Teamledare på Drumsö eftis. Lön: kravgrupp 403. Till uppgifterna hör att leda teamet i att planera, förverkliga och utvärdera arbetet i eftis. I teamet finns nu 6 ledare och 50 barn. På förmiddagarna finns tid för teamarbete, inlärning och planering. Ledaren deltar i verksamheten, i möten med församlingens anställda, samt i stadens och samfällighetens nätverksmöten. Ledaren planerar och deltar i dagsläger på somrarna, och finns som stöd för musiklekens och den öppna dagklubbens verksamhet i samma utrymmen.

2) Barnledare på Kronans eftis. Lön: kravgrupp 402. I första hand gäller arbetet att tillsammans med teamet skapa en meningsfull eftermiddag för första- och andraklassister. Under förmiddagarna finns det möjlighet att vara med i öppna vuxen-barngrupper, musiklek, eller delta i samarbetet med samhällets småbarnspedagogik. Dessutom ges tid för teamarbete, möten, inlärning och planering.

Gällande båda befattningarna erbjuds personalutbildning, företagshälsovård på Terveystalo (efter fyra månader), Smartumbidrag för motion och kultur, och subventionerad lunch via E-passi. Under sommaren ges möjlighet att arbeta t.ex på läger.

Johannes församling rekryterar två barnledare för 6–12 månader med möjlighet till förlängning. Arbetet inleds 3.8.

I första hand gäller arbetet att tillsammans med teamet skapa en meningsfull eftermiddag för första- och andraklassister i våra eftermiddagshem, Kronan och S:t Jacob. Under förmiddagarna finns det möjlighet att vara med i öppna vuxen-barngrupper, musiklek, eller delta i samarbetet med samhällets småbarnspedagogik. Dessutom ges tid för teamarbete, möten, inlärning och planering.

Vi erbjuder personalutbildning, företagshälsovård på Terveystalo (efter fyra månader), Smartumbidrag för motion och kultur och subventionerad lunch via E-passi. Under sommaren ges möjlighet att arbeta t.ex på läger.