23.01. Onneksi olkoon: Enni, Eine, Eini | Palaute
Koko Helsinki

Ikimuistoinen riparikesä - Isosten siunaaminen tänä vuonna videona

Malmin seurakunta

11.06.2020, 10:37 /  päivitetty 11.06.2020, 12:47
Tänäkin vuonna päästään elämään ikimuistoista riparikesää poikkeusoloista huolimatta. Malmin seurakunnassa järjestetään liki 30 rippikoulua koko vuoden aikana.
Rippikoululaisia laiturilla.

Vain kolme riparia jouduttiin siirtämään koronan vuoksi syyslomalle. Malmilla riparilaisia on liki 550 ja isosia huikeat 125. Poikkeusolojen vuoksi isosten siunaaminen tärkeään työhön tapahtuu videon välityksellä.

Mitä olisivat riparit ilman isosia?

Isoset ovat tutkimustenkin mukaan korvaamaton osa rippikouluja. Isoset luovat ripareille hyvää tunnelmaa, laittavat itsensä likoon iltaohjelmissa, pitävät koskettavia iltahartauksia ja viettävät vapaa-aikaa riparilaisten kanssa. Tämä on huikea joukko upeita nuoria ja olemme kiitollisia heistä jokaisesta! Isosten lisäksi lähes jokaisella leirillä on mukana täysi-ikäinen ”appari”. Apparit tekevät myöskin äärimmäisen tärkeää työtä ripareiden onnistumisen eteen osana ohjaajatiimiä.

Toivotamme jokaiselle isoselle ja apparille siunausta tärkeään työhön. Katso alta video! Ripareita ja kaikkia niille osallistuvia saa muistaa rukouksissa kesän ja syksyn aikana. <3