09.07. Onneksi olkoon: Jasmin, Ilta, Jade | Palaute
Koko Helsinki

Helluntain jumalanpalvelus Malmin kirkosta 31.5. klo 10 – katso lähetys täältä

Malmin seurakunta

30.05.2020, 15:32 /  päivitetty 30.05.2020, 15:37
”Helluntai on rakkauden pyhä. Raamatussa Jeesus vakuuttaa, ettei hän jätä meitä yksin. Jumala vaikuttaa elämässämme. Jumala vaikuttaa maailmassa. Jumala vaikuttaa meissä.”
mainos Malmin seurakunta videokirkko hellluntai

Helluntai kuuluu joulun ja pääsiäisen ohella kirkkovuoden tärkeimpiin pyhiin. Ensimmäinen helluntai oli kristillisen kirkon perustamisen päivä eli kirkon syntymäpäivä.

”Tänään helluntaina Jumala muistuttaa läsnäolostaan. Jeesus sanoo, että Pyhä Henki on puolustaja, Totuuden Henki. Jeesuksen ristinkuolema ja ylösnousemus on Jumalan suurin rakkauden teko. Mutta rakkautta on myös puolustaa rakastettujaan. Pyhä Henki on Jumalan rakkauden ilmentymä. Jumala ei ole jättänyt yksin. Erään rukouksen sanoin: Jumala on vain hiljaisuuden päässä sinusta”, pappi Rosa Kostamo sanoo saarnassaan.

Malmin helluntain videokirkosta vastaavat Rosa Kostamon kanssa pastori Meri Ala-Kokko, kanttori Mikko Korhonen ja suntio Anu Päkkilä.

Voit osallistua lähetykseen joko täällä nettisivuilla tai sitten Malmin seurakunnan Facebook-sivuilla.

Lahjoita kolehdissa Hengen uudistus kirkossamme ry:lle

Kirkon paikallisseurakuntien piirissä toimivien tavoittavien jumalanpalvelusyhteisöjentukemiseksi valmennuksella, mentoroinnilla ja tapahtumilla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta. Lahjoita täällä.

Joh 14: 15-21

”Jos te rakastatte minua, te noudatatte minun käskyjäni. Minä käännyn Isän puoleen, ja hän antaa teille toisen puolustajan, joka on kanssanne ikuisesti. Tämä puolustaja on Totuuden Henki. Maailma ei voi Henkeä saada, sillä maailma ei näe eikä tunne häntä. Mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy luonanne ja on teissä.

En minä jätä teitä orvoiksi, vaan tulen luoksenne. Vielä vähän aikaa, eikä maailma enää näe minua, mutta te näette, sillä minä elän ja tekin tulette elämään. Sinä päivänä te ymmärrätte, että minä olen Isässäni ja että te olette minussa ja minä teissä. Joka on ottanut vastaan minun käskyni ja noudattaa niitä, se rakastaa minua. Ja minun Isäni rakastaa sitä, joka rakastaa minua, ja häntä minäkin rakastan ja ilmaisen hänelle itseni.”