17.12. Onneksi olkoon: Raakel | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

Haemme osa-aikaisia oppaita ja kahvilatyöntekijöitä

Töölön seurakunta

05.03.2018, 15:44
Haemme osa-aikaisia oppaita ja kahvilatyöntekijöitä Temppeliaukion kirkkoon kesäksi 2018.

Samalla lomakkeella voit hakea myös tuntisuntion tehtävään Töölön seurakuntaan.

Temppeliaukion kirkko on Töölön seurakunnan jumalanpalveluselämän keskus, suosittu hää- ja kastekirkko, yksi Helsingin suosituimmista nähtävyyksistä ja vilkas konserttien pitopaikka. Vuonna 2017 meillä kävi ennätykselliset 880 000 vierailijaa.

Palvelemme vierailijoita vuoden jokaisena päivänä. Työtä tehdään päivä- ja ilta-aikaan seitsemänä päivänä viikossa. Kahvilassa työtä tehdään pääasiassa päivisin maanantaista lauantaihin. Tuntisuntiot työskentelevät seurakunnan tilaisuuksissa ja kirkossa vierailuaikoina ja ylläpidossa myös kirkon ollessa kiinni.

Oppaat ja kahvilatyöntekijät kohtaavat tehtävässään niin seurakuntalaisia kuin kirkossa vierailevia turistejakin. Odotamme kaikilta hakijoilta vähintään englannin ja suomen asiakaspalvelutasoista hallitsemista ja katsomme eduksi muun kielitaidon (venäjä, saksa, ranska, kiina, japani, ruotsi, espanja ym.).

Arvostamme kahvilatyöntekijöiden osalta kielitaidon lisäksi osaamista kahvilatyössä sekä hygieniaosaamista. Molemmissa töissä Helsingin tuntemus ja asiakaspalveluosaaminen ovat hyödyksi.

Palkkaa tehtävästä maksetaan vastuullisille täysi-ikäisille oppaille 12,40 euroa/tunti sekä mahdolliset lisät (ilta, sunnuntai). Alaikäisille apuoppaille maksetaan 7-9 euroa/tunti kokemuksesta ja kielitaidosta riippuen. Ensisijainen tarpeemme työntekijöille on loppukesästä.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta 15.3. klo 12 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi haetko oppaaksi, kahvilatyöntekijäksi vai olisitko käytettävissä molempiin töihin. Ensisijassa toivomme hakemuksia sellaisilta hakijoilta, joiden mielenkiinto kohdistuu sekä oppaan että kahvilatyöntekijän tehtäviin.

Lisätietoja opas- ja kahvilatyön osalta antaa palvelupäällikkö Eekku Aromaa torstaina 8.3. klo 13-15, maanantaina 12.3. klo 10-12 ja keskiviikkona 14.3. klo 10-11 numerossa 09 2340 6315.

Suntiotyön osalta lisätietoja antaa pääsuntio Toni Vesterinen ma-to klo 14-16 numerossa 09 2340 6339

Tältä sivulta pääset täyttämään hakulomakkeen.