26.09. Onneksi olkoon: Kuisma | Palaute
Koko Helsinki

Pop-kanteletar Ida Elina Gospel Christmas -konsertin solistina

16.11.2021, 15:39 /  päivitetty 03.12.2021, 12:35
Gospel Helsingin ja Gospelia kaikille Mass Choir:n Gospel Christmas -konsertit ovat monelle pääkaupunkiseudun asukkaalle joulun odotetuimpia tapahtumia. Konsertissa on käytössä KORONAPASSI.
Kuvaaja: Annika Miettinen. Kuva Ida Elinan mediakuvista.

Gospel Helsingin ja Gospelia kaikille Mass Choir:n perinteisesti kolmannen adventin aattona perinteisesti järjestettävien joulukonserttien solistina on tänä vuonna pop-kanteletar Ida Elina, jonka kanssa Gospel Helsinki lauloi itsensä tutuksi suurelle yleisölle yhdessä katsotuimmista TV-ohjelmista Linnan juhlien jatkoilla vuonna 2019.

Gospel Helsingin ja Ida Elina yhteistyö saa jatkoa tulevanakin vuonna Ida Elinan uudella levyllä sekä Gospel Helsingin juhlakonsertissa Helsingin Musiikkitalossa 9.10.2022. Gospel Helsinki -kuoroa johtaa sen perustaja Nina Pakkanen, Gospelia kaikille -projektin innovaattori ja vetäjä.

Joulukonsertin ohjelmistossa on kuultavana niin gospelmusiikin klassikkoja , mm. Oh happy Day, kuin myös uusia helmiä, kuten Stand up elokuvasta "Harriet". Joululaulujen aatelistoa edustavat Oh holy night sekä Do you hear what I hear. Ida Elinan joululaulut tuovat pohjoista kauneutta ja tunnelmaa gospelin muhkeuden ja rosoisuuden keskelle.

Ylistäviä lausuntoja saanut Gospel Helsinki Band koostuu oman alansa huipuista; Joonatan Rautio, Juho Kivivuori, Sami Koskela ja Saku Mattila.

Konsertteja on kaksi, kello 16 ja kello 18 ja ne kestävät runsaan tunnin. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä.

HUOM! Yleisötilaisuuksia koskevat rajoitukset kiristyvät Helsingissä 4.12. alkaen. Siksi myös joulukonserteissamme otetaan käyttöön koronapassi, joka tarkastetaan konserttiin saapumisen yhteydessä kaikilta yli 16-vuotiailta henkilöiltä. Varauduthan siis esittämään koronapassin ja tarvittaessa myös todistamaan henkilöllisyytesi!
Näin pääsemme tarjoamaan yleisöllemme turvallisen konserttielämyksen.

Saavuthan konserttiimme vain terveenä ja käytät maskia koko konsertin ajan. Huomioithan kanssakuulijat antamalla kaikille tilaa siirtyä rauhassa paikalleen ja konsertin päättyessä ulos. Pyritään yhdessä välttämään tungoksen syntymistä sisäänkäynneille.

Lämpimästi tervetuloa kulkemaan kanssamme jouluun! <3

Lipunmyynti

Gospel Christmas Johanneksenkirkossa la 11.12.2021 kello 16 ja kello 18

  • Gospelia kaikille Mass Choir & Gospel Helsinki, joht. Nina Pakkanen
  • Ida Elina
  • Gospel Helsinki Band
laulavia ihmisiä, Ida Elina