26.01. Onneksi olkoon: Joonatan | Palaute
Koko Helsinki

Koronarajoitusten vaikutus kevään 2021 toiminnan aloittamiseen

Oulunkylän seurakunta

07.01.2021, 09:00 /  päivitetty 15.01.2021, 09:58
Kuvituskuvassa erilaisia ihmisiä kokoontuneena Oulunkylän, Maunulan ja Käpylän kirkkujen yhteiselle pihamaalle. Pallossa teksti: kevät 2021.

Oulunkylän seurakunnan toimintaa järjestetään viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti. Lisäksi huomioimme Helsingin hiippakunnan ja Helsingin seurakuntayhtymän korona-ohjeistukset. Tarvittaessa teemme nopeita muutoksia viranomaisohjeiden mukaisesti, joten seuraathan viestintäämme FB- & nettisivuillamme. Tämänhetkiset kokoontumisrajoitukset ovat voimassa 31.1.2021 asti.

Kevään toiminnan aikataulut

On epäselvää, miten helmikuun kokoontumisrajoituksia linjataan pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän toimesta. Tästä syystä joudumme siirtämään kevään tapahtumakalenterin tietojen julkaisua sekä kauden aloitusta. Ilmoitamme somekanavillamme ja nettisivuillamme heti, kun saamme tilanteeseen varmuutta!

Jumalanpalvelukset

Kirkoissa kokoontuvia jumalanpalveluksia ei voida toistaiseksi toimittaa, joten sanajumalanpalvelukset lähetetään verkossa suoratoistona Oulunkylän kirkosta sunnuntaisin ja pyhinä klo 10. Osallistu yhteiseen hartaushetkeen täältä: Oulunkylän YouTube-kanava. Maunulan tai Käpylän kirkoissa ei järjestetä jumalanpalveluksia.

Asiointi

Työntekijät ovat tavattavissa keskustelua ja tukea varten. Voit ottaa yhteyttä työntekijöihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostilla.

Kirkkojen aukiolot

Oulunkylän kirkko on voinna hiljentymistä varten turvavälit ja –ohjeet huomioiden ma–to klo 08–20, pe–su klo 09–15. Aulakahvila on suljettu.

Käpylän ja Maunulan kirkot ovat avoinna tilaisuuksien yhteydessä.

Kirkolliset toimitukset

Kirkollisissa toimituksissa (kaste, vihkiminen, hautajaiset, kodin siunaaminen, rippi ja yksityisehtoollinen) voi olla paikalla enintään 10 ihmistä, seurakunnan työntekijät mukaan lukien. Kirkolliset toimitukset on kuitenkin pyrittävä järjestämään mahdollisimman pienellä joukolla. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan. Kirkolliset toimitukset pyritään järjestämään ensisijaisesti seurakunnan tiloissa. Muissa kirkollisissa toimituksissa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä, seurakunnan työntekijät mukaan lukien. Perhejuhlien, mukaan lukien ristiäisten ja häiden siirtämistä on syytä harkita yksityistilaisuuksia koskevien uusien ohjeiden mukaisesti. Kasteen voi kuitenkin toimittaa myös perhepiirissä ilman kummien läsnäoloa.