26.01. Onneksi olkoon: Joonatan | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

Toteuta unelmasi­ – lähde elämysmatkalle Namibiaan!

Malmin seurakunta

18.12.2019, 13:05 /  päivitetty 19.12.2019, 13:57
Oletko aina haaveillut matkasta Afrikkaan? Hanki ainutkertainen ja unohtumaton joululahja itsellesi, ystävällesi tai teille molemmille ja lähde mukaan seurakuntamatkalle Namibiaan ensi kesänä!

Namibiaan suuntautuvalla seurakuntamatkalla tutustutaan suomalaiseen lähetyshistoriaan, Namibian luterilaiseen kirkkoon, namibialaiseen kulttuuriin ja paikallisiin kouluihin. Pääset kokemaan myös paikallisen lähetysjuhlan tunnelmaa.

Vuonna 2020 tulee kuluneeksi 150 vuotta Suomen Lähetysseuran työntekijöiden saapumisesta Ambomaalle, jota juhlitaan matkan aikana järjestettävillä lähetysjuhlilla. Lisäksi pääset tapaamaan seurakuntien työntekijöitä, koulujen oppilaita ja opettajia sekä muita paikallisia.

Sinulla on myös mahdollisuus nähdä kirahveja ja norsuja sekä nauttia namibialaisen keittiön antimista ja istua iltanuotiolla keskellä kauneinta afrikkalaista luontoa. Matka on avoin kaikille historiasta ja luonnosta kiinnostuneille.

Namibia on puhdas, turvallinen ja Afrikan hyvinvoivimpia valtioita. Namibian luterilainen kirkko on pitkälti suomalaisen lähetystyön tulosta ja vanhempi väestö arvostaa suomalaisia maassa tehdyn lähetystyön johdosta. Tänä päivänä maan 2,5 miljoonasta asukkaasta noin puolet ovat luterilaisia.

Lyhyempi matka 7.7.–17.7. (2900 e / 2hh) sisältää vierailun Ambomaalla ja Kavangolla. Pidemmällä matkalla 7.7.–23.7. (3600 e / 2hh) käydään myös Etoshan luonnonpuistossa ja Swakopmundin rannikkokaupungissa. Hintaan sisältyvät lennot, bussikuljetukset, majoitukset, aamiaiset, lämmin ateria päivittäin, sisäänpääsymaksut ja opastukset sekä luennot kohteissa. Matkanjohtajina toimivat Kavangolla Nkurenkurun koulussa 1990–luvulla opettajana toiminut Eeva-Maria Muurman ja pastori, kirkkohistorian dosentti Esko M. Laine.

Ilmoittaudu matkalle tammikuun loppuun mennessä

Matkalle mahtuu noin kaksikymmentä ihmistä, joten ole nopea ja tartu elämäsi tilaisuuteen. Ilmoittautumiset Malmin seurakunnan kirkkoherranvirastoon, Kunnantie 1, 00700 Helsinki, p. 09 2340 4400, ma, ti, to, pe klo 9–15, ke klo 9–17, malmi.srk@evl.fi tammikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja Eeva-Maria Muurman (eeva-maria.muurman@edu.hel.fi, 040 5051 314) tai pastori, dosentti Esko M. Laine (esko.laine@evl.fi, 09 2340 4461).

Tutustu seuraaviin liitteisiin ennen reissuunlähtöä:

Hyvä tietää ennen matkaa

Namibian lähetyshistoriaa ja matkan tarkempi aikataulu

Kustannukset ja maksut