23.07. Onneksi olkoon: Olga, Oili | Palaute | På svenska | In English

Tuomiokirkkoseurakunta

Vihkitoivejärjestelmässä ilmennyt ongelma

Tuomiokirkkoseurakunta

06.05.2019, 15:18 /  päivitetty 06.05.2019, 15:25
Pyydämme toistaiseksi olemaan jättämättä vihkiaikatoiveita järjestelmämme kautta. Tiedotamme asiasta heti kun varauksia voi taas jättää.

Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan vihkiaikatoiveiden nettilomakkeen järjestelmässä on maanantaina 6.5. ilmennyt ongelma.

Joillakin toiveita jättäneistä järjestelmä on näyttänyt vääriä kellonaikoja. Palveluntuottajamme pyrkii selvittämään ja korjaamaan ongelmat mahdollisimman pian.

Mikäli olette aikeissa jättää vihkiaikatoiveenne järjestelmämme kautta, pyydämme teitä odottamaan ilmoitusta siitä, että järjestelmä toimii jälleen. Näin voimme varmistaa sen, että jättämänne varaustoiveet ovat varmasti oikein.

Jos olette jo ehtineet jättää vihkiaikatoiveenne, pyydämme tarkistamaan virheen korjauksen jälkeen, että esittämänne toiveet pitävät paikkansa. Pääsette tekemään tämän kirjautumalla asiointipalveluumme luomillanne käyttäjätunnuksilla.

Tiedotamme asiasta lisää heti kun ongelma on saatu ratkaistua. Tuomiokirkkoseurakunta pahoittelee tilannetta ja mahdollista asiasta aiheutunutta ylimääräistä vaivaa.

Lisätietoja tilavaraussihteeri Miia Tilliltä: tilavaraukset.tuomiokirkkosrk@evl.fi tai 09 2340 6111