31.07. Onneksi olkoon: Helena, Elena | Palaute
Tuomiokirkkoseurakunta

Työnohjausta yksinyrittäjille syksyllä 2021

20.07.2021, 15:42 /  päivitetty 20.07.2021, 15:52
Yksinyrittäjille järjestetään maksutonta työnohjausta. Lokakuussa käynnistyy kaksi työnohjausryhmää, joissa ohjaajina toimivat koulutetut työnohjaajat.

Tukea kantakaupungin yksinyrittäjille -hanke (lue hankkeesta lisää täältä ) järjestää tulevana syksynä maksutonta työnohjausta Tuomiokirkkoseurakunnan, Paavalin, Kallion sekä Töölön seurakunnan alueilla työskenteleville yrittäjille.

Kaksi työnohjausryhmää aloittaa lokakuussa ja ryhmät kokoontuvat syksyn aikana neljä kertaa 90 minuutin ajan. Kokoontumiset järjestetään kolmen viikon välein. Mukaan mahtuu neljä henkilöä per ryhmä. Ohjaajina toimivat koulutetut työnohjaajat ja mukana on myös yrityscoutsi.

Miksi työnohjaukseen?

Työnhallinta paranee

Työnohjaus parantaa muutostilanteiden hallintaa ja oman työn laatu paranee. Työnohjaus mahdollistaa ammatillista kasvua ja se on erityistä aikaa oman työn tutkimiseen, arvioimiseen ja kehittämiseen.

Lisää jaksamista ja virtaa

Työnohjauksen tavoitteena on vapauttaa voimia, luovuutta ja ajattelua työhön ja sen rajojen tunnistamiseen.

Työn jäsentämistä ja järkeistämistä

Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä.

Toiveena yksilötyönohjaus?

Seurakunnissa tarjotaan myös yksilötyönohjausta. Voit varata ajan ja sopia tapaamisen työnohjaajan kanssa. Lisätietoja saat omasta seurakunnastasi ja Tukea kantakaupungin yksinyrittäjille -hankkeen koordinaattori Niina Marjaselta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Hankkeen koordinaattori Niina Marjanen

niina.marjanen@evl.fi

P. 0504009675

‍Seuraa hankkeen tapahtumia ja uusia kursseja Facebookissa @KohtaamisiaDialogia

Katso työnohjausesite täältä.