01.04. Onneksi olkoon: Raita, Pulmu, Peppi | Palaute | På svenska | In English

Tuomiokirkkoseurakunta

Tapahtumakalenterin tiedot eivät ole ajan tasalla

Tuomiokirkkoseurakunta

14.03.2020, 12:53 /  päivitetty 14.03.2020, 11:37

Helsingin tuomiokirkkoseurakunta on keskeyttänyt kokoavan toiminnan lukuun ottamatta messuja ja kirkollisia toimituksia toukokuun loppuun saakka. Kyseessä on varotoimenpide, jolla pyritään rajoittamaan koronaviruksen leviämistä.

Seurakuntamme nettisivuilla perutut tapahtumat näkyvät vielä tapahtumakalenterissa, sillä niiden poistaminen on valitettavasti vielä kesken. Nettisivut pyritään saamaan ajan tasalla mahdollisimman pian. Kaikki nettisivuilla näkyvä toiminta on siis peruutettu messuja lukuunottamatta. Messuista Agricolamessu ja Tuomasmessu ovat ainoat peruutetut tapahtumat. Näiden messujen somekanavia kannattaa seurata, sillä jonkinlaista korvaavaa toimintaa pyritään järjestämään muiden kanavien avulla, kuten radiossa ja netissä.

Helsingin tuomiokirkko on avoinna hiljaista rukousta varten joka päivä klo 9–18. Arkisin Tuomiokirkossa on klo 12 joko päivärukous, urkuvartti tai viikkomessu.

Pahoittelemme toiminnan keskeyttämisestä aiheutuvaa mielipahaa. Muistamme seurakuntalaisia ja yhteistä maailmaamme rukouksissamme – rukoile sinäkin!