11.08. Onneksi olkoon: Sanna, Susanna, Sanni, Susanne | Palaute
Tuomiokirkkoseurakunta

Suositut Rukouksen syli -illat jatkuvat elokuussa

Tuomiokirkkoseurakunta

11.07.2018, 12:57 /  päivitetty 11.07.2018, 12:58
Vanhassa kirkossa ja puistossa elokuussa kokoonnutaan jälleen Rukouksen syli -iltoihin. Elokuun torstai-illoissa on luvassa taidetta, yhteisöllisyyttä, rukousta ja Jumalan sekä ihmisten kohtaamista.

Illat alkavat klo 18 Vanhassa kirkkopuistossa, jossa tarjoillaan kahvia ja voileipiä maksutta. Sään salliessa ulkona nähdään ja kuullaan tanssi- ja musiikki-improvisaatioita.

Illan ohjelma jatkuu Vanhassa kirkossa klo 19 poikkitaiteellisella "Pyhiinvaellus kirkon salaisuuksiin" -ohjelmalla. Rukouksen hengessä musiikki-, tanssi- ja puhe-esitykset johdattavat yhteisölliseen pyhän kokemiseen. Kokonaisuutta värittää psalmitulkinnat. Ilta huipentuu ehtoolliseen Taiteiden yötä lukuun ottamatta kaikkina muina torstai-iltoina.

Isäntinä Rukouksen syli -illoissa toimivat gospel-artisti Jukka Leppilampi ja hengellinen ohjaaja Pekka Yrjänä Hiltunen. Artistivieraina ovat mm. Junnu Aaltonen, Joonatan Rautio, Marzi Nyman, Hillel Tokazier, Sari Perttu, Eija-Riitta Korhola ja Rosa Nyman. Vanhan kirkon alueen työntekijät ja seurakunnan vapaaehtoiset palvelevat kaikkina iltoina. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja niihin on vapaa pääsy.

Rukouksen syli -tilaisuudet torstai-iltaisin 2.–30.8. kello 18 alkaen Vanhassa kirkkopuistossa ja Vanhassa kirkossa (Lönnrotinkatu 6).