22.06. Onneksi olkoon: Paula, Pauliina, Liina | Palaute
Tuomiokirkkoseurakunta

Kaupungin reiluimmat kahvit tarjoillaan tänä kesänä Café Kryptassa!

Tuomiokirkkoseurakunta

27.05.2021, 11:13
Tuomiokirkon kryptan kahvila avaa jälleen ovensa talvitauon jälkeen. Helsingin tunnetuimman maamerkin kellarin kahvilassa tarjoillaan tänä kesänä hävikkiruuasta valmistettuja tuotteita samalla työllistäen heikossa työmarkkinatilanteessa olevia ihmisiä. Tule herkuttelemaan ja nauttimaan Kryptan rauhallisesta tunnelmasta maanantaista perjantaihin 25.5.–20.8.
Cafe Krypta -ovikyltti

Café Krypta palvelee vierailijoita Tuomiokirkon kryptassa, jonne pääsee suoraan Kirkkokadulta Tuomiokirkon pohjoispuolelta. Kahvila on avoinna toukokuusta elokuulle 25.5.–20.8. ma-pe klo 11–15. Café Kryptassa tarjoillaan arkipäivisin klo 11-13 lounasta, joka sisältää lämpimän ruuan, salaatin, leivän, ruokajuoman, jälkiruuan ja kahvin. Lounaan hinta on 5 euroa. Lisäksi valikoimissa on pullaa, suolaisia ja makeita piirakoita sekä täytettyjä leipiä.

Tänä kesänä kahvila on osa Helsingin seurakuntayhtymän Waste&Feast –ketjua. Waste&Feast -ravintolat ja -kahvilat käyttävät pääraaka-aineenaan hävikkiruokaa ja työllistävät heikossa työmarkkinatilanteessa olevia.

Helsingin seurakuntayhtymän Waste&Feast –ravintolat tuottavat edullisia ja laadukkaita lounasaterioita käyttäen ekologisesti pääraaka-aineenaan kauppojen ylijäämäruokaa. Saaduista aineksista valmistettu ateria on maistuvaa kotiruokaa. Ravintolat ja kahvilat tarjoavat heikossa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille mahdollisuuden harjoitella ehkä unelmiensa ammattia ja antaa kokemuksen merkittävän työn tekemisestä. Syömällä W&F-ketjun paikoissa voi samalla tehdä monella tavalla hyvää itselleen ja toisille! Lue lisää: Waste&Feast – Hävikkiruokaravintola (wastefeast.eu)