31.05. Onneksi olkoon: Helka, Helga | Palaute

Tuomiokirkkoseurakunta

Jätkäsaaren uuden kappelin toiminnan ideointi jatkuu la 8.4.

Tuomiokirkkoseurakunta

30.03.2017, 13:07

Tuomiokirkkoseurakunnalle valmistuu Jätkäsaaren nopeasti kasvavaan kaupunginosaan uusi kappeli. Uuden kappelin toiminnan ideointi on aloitettu. Ensimmäiseen, maanantaina 27.3. pidettyyn ideapajaan osallistui lähes sata. Toiminnan suunnittelun ideointipajan toinen osa pidetään lauantaina 8.4. Ruoholahden kappelissa.

Ideapajassa toivottiin kappelin olevan yhteinen olohuone ja yhdessä auki pidetty kirkko, josta löytyy itsetehtyä taidetta, hyödynnetään kädentaitoja ja tarjotaan paikka sukupolvien väliselle kohtaamiselle ja oppimiselle. Kappelia halutaan tehdä yhdessä myös sosiaalisessa mediassa sekä tarjota huolenpitoa ja vieraanvaraista hengellisyyttä siellä käyville.

Puuttuuko sinun ideasi tästä? Tule yhdessä ideasi kanssa lauantaina 8.4. klo 14 Ruoholahden kappelille, jossa ideointi jatkuu. Tällöin työstetään ensimmäisen ideapajan tuotoksia yhdessä ja luodaan valmiimpia toimintamalleja sekä tiimejä toteuttamaan ideoita. Mukana mm. Ruoholahden ja Jätkäsaaren alueen pappi Hannu Varkki. Hannun voi olla yhteydessä myös suoraan sähköpostitse hannu.varkki@evl.fi tai puhelimitse 050 5121 820. Klikkaa itsesi myös mukaan kaikille avoimeen Facebook-tapahtumaan "Jätkäsaaren kappelin ideapaja, osa 2".