10.04. Onneksi olkoon: Tero | Palaute | På svenska | In English

Tuomiokirkkoseurakunta

ColaYouth - nuorten oma yhteisö

Valot ja musiikki luovat Agricolamessuun tunnelmaa. Kuva Esko Jämsä Kirkko ja kaupunki
Vuoden digitaalisin teko -kilpailun finaaliin valitussa Cola Tribe appissa voi esimerkiksi seurata Agricolamessun saarnoja suorana lähetyksenä. Kuvassa Agricolamessun pappi ja toiminnanjohtaja Henrik Wikström. Kuva Esko Jämsä Kirkko ja kaupunki
Ainokainen. VIli Lahti on Suomen ainoa kirkon palveluksessa oleva studioisäntä. Hän työskentelee Mikael Agricolan kirkossa. Kuva: Jukka Granstrom Kirkko ja kaupunki

Uutiset

Cola Youth kokoaa nuoret yhteen

Mikael Agricolan kirkolla kokoontuu seurakunnan nuorten yhteisö Cola Youth.

Tiistaisin kokoonnutaan avoimeen nuorteniltaan, jossa rakennetaan yhdessä keskiviikkona pidettävää Agricolamessuamessua, syödään iltapalaa ja hengataan.

Keskiviikkoisin kokoonnutaan avoimeen nuorteniltaan Agricolan kirkon tornin Loungessa ja sen jälkeen isoskoulutukseen Agricolan kirkon kryptassa ja Agricolamessuun kirkossa.

Torstaisin vietetään yhteistä rovastikunnallista avointa nuorteniltaa Talolla Kalliossa.

Nuorten toiminnan ajankohtaiset menot ja tapahtumat löytyvät seuraamalla Instagramissa @agricola_youth -yhteisöä. Myös nuorten leirien ilmoittautumisajankohdista ilmoitellaan Instagramissa.

Colamessut

Agricolamessu eli tuttavammin Colamessu on virtaviivaistettu luterilainen messu Punavuoressa Helsingissä. Kynnys Colamessuun on matala. Messuun ja siihen liittyvään toimintaan voit tutustua ennakkoon vaikkapa Cola Tribe -mobiilisovelluksen kautta. Voit ladata sovelluksen sovelluskaupoista.

Tervetuloa mukaan!