17.01. Onneksi olkoon: Toni, Anton, Anttoni, Antto | Palaute
Tuomiokirkkoseurakunta

Riparille muualla kuin Helsingin tuomiokirkkoseurakunnassa 2021?

Tuomiokirkkoseurakunta

11.01.2021, 19:43
Agricolamessun ehtoollisenviettoa syksyllä 2020

Osallistutko jonkun toisen seurakunnan tai järjestön järjestämään rippikouluun? Toivomme, että tulet tutustumaan Tribeen eli tuomiokirkkoseurakunnan nuorten heimon toimintaan. Olet tervetullut mukaan aina, ennen riparia ja riparin jälkeen.

Luultavasti oletkin jo saanut rippikoulusi ohjaajilta tehtäväksi olla yhteydessä kotiseurakuntaan ja sopia tutustumisesta seurakunnan toimintaan, ehkä olemmekin jo jutelleet asiasta. Tässä vinkit sinulle, joka olet tuomiokirkkoseurakunnan jäsen/asut alueella ja olet menossa riparille jonnekin muualle:

  • Mikäli käytät älypuhelinta, lataa itsellesi Cola Tribe App (ilmainen sovellus löytyy sovelluskaupoista). Löydät sieltä ajankohtaista tietoa Triben eli tuomiokirkkoseurakunnan nuorten toiminnasta sekä paljon erilaista sisältöä.
  • Mikael Agricolan kirkolla (Tehtaankatu 23) järjestetään joka keskiviikko (poislukien kokoontumisrajoitusten aika) nuortenilta eli lounge & Agricolamessu klo 18–20.30.
    Tule paikalle itsellesi sopivana iltana jo kuudeksi ja kerro paikalla olevalle työntekijälle, että käyt riparia ja olet tutustumassa. Jos olet saanut riparin järjestäjältä jonkun kuitattavan riparipassin tai muun sellaisen, voit pyytää työntekijältä siihen allekirjoituksen.
  • Osallistu lisäksi johonkin toiseen tilaisuuteen tai toimintaan seurakunnassa (esim. jumalanpalvelus, konsertti, toinen nuortenilta, mikä vain!) tai mikäli oman lähipiirisi kohdalle sattuu vaikkapa ristiäiset tai häät, tämä sopii myös loistavasti. Jälleen voit pyytää seurakunnan työntekijältä merkinnän tarvittaessa.
  • Viimeistään kun riparisi lähijakso on ohi, tsekkaa Cola Tribe Appi ja tule moikkamaan! Tervetuloa mukaan Tribeen ja isostoimintaan!

HUOM! Koronatilanteen takia voimassaolevat kokoontumisrajoitukset rajoittavat tällä hetkellä seurakuntien toimintaa pääkaupunkiseudulla. Mikäli siis haluat aloittaa tutustumisen jo nyt, voit osallistua esim. tuomiokirkosta striimattavaan jumalanpalvelukseen (sunnuntaisin klo 10, Facebook/Youtube) tai tutustua Cola Tribe Appin digitaalisiin sisältöihin.

Kysyttävää mistä tahansa ripariin liittyvästä? Ota rohkeasti yhteyttä!